1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Noutăți și articole
  4. 2014
  5. Premiile BITC pentru promovarea afacerilor responsabile

Premiile BITC pentru promovarea afacerilor responsabile - Premiul pentru produse şi servicii sustenabile

Suntem încântaţi să vă anunţăm că participarea Brother Marea Britanie la categoria premiilor Produse şi servicii sustenabile (Sustainable Products and Services Award), ca parte a Premiilor BITC pentru promovarea afacerilor responsabile (Responsible Business Awards) s-a concretizat într-un premiu Big Tick.

 

Felicitări BUK! Organizaţia noastră a demonstrat realizări semnificative prin faptul că a contribuit la consolidarea unei societăţi echitabile şi a unui viitor mai sustenabil pentru fiecare dintre noi.  

BITC ne va ajuta în promovarea acestei realizări prin:

 

  • Menţionarea fiecărei companii care a primit premiul Big Tick într-un supliment FT din iunie cu privire la afacerile responsabile;
  • Şansa exclusivă de publicitate prin promovarea suplimentară a companiei în suplimentul FT;
  • Furnizarea unui Big Tick e-planter pentru utilizare în situaţiile de comunicare externă şi internă;
  • Furnizarea unui pachet de comunicare cu detalii complete despre utilizarea Big Tick planer, detalii cu privirea la publicitatea în FT, un model pentru comunicatele de presă regionale, contacte PR şi media şi sugestii cu privire la modul în care vă puteţi maximiza şi accentua succesul; şi
  • Promovarea istoriei dumneavoastră pe site-ul nostru web (care adună 35.000 de vizitatori unici în fiecare lună), pe o pagină dedicată fiecărei companii care a primit premiul Big Tick.