Adăugat în coș
Cool Earth boabe de cafea

Ce facem

Brother ajută Cool Earth în mai multe feluri, precum inițiativa Eco-Points din rândul angajaților la nivel european și campania “Click for the Earth”.

Și clienții pot ajuta Cool Earth prin programul de returnare și reciclare gratuit pentru cartușele de cerneală și toner Brother. 

Aflați mai mult
Cool Earth indigen

Asháninka

Brother ajută parteneriatul Asháninka al Cool Earth din pădurea tropicală peruviană din 2009. Realizările noastre includ echiparea de avanposturi medicale, furnizarea de apă potabilă pentru comunitățile locale și sponsorizarea pentru șase bărci ce permit evacuări de urgență și transport în zonă.

Descoperiți Asháninka
Cool Earth Orangerie Bay

Golful Orangerie

Parteneriatul nostru s-a extins în golful Orangerie din pădurea tropicală din Papua Noua Guinee. Până acum am ajutat la construirea unei școli noi, am donat mașini de cusut către o cooperativă de cusut pentru femei și am contribuit la asigurarea de unelte agricole și alte lucruri esențiale pentru localnici.

Descoperiți golful Orangerie

Colaborare

Începând cu anul 2008, Cool Earth a salvat de la tăiere milioane de copaci, protejând biodiversitatea și sprijinind localnicii să își păstreze pădurea și locuințele intacte.

Cu suportul de la Brother, organizația de caritate a ajutat la protejarea a peste 6000 de acri de pădure tropicală în Peru și Papua Noua Guinee.  

“La Brother suntem mândri de parteneriatul îndelungat cu Cool Earth. Partenerii și clienții noștri continuă să protejeze zone importante ale pădurilor tropicale cât și comunități din Peru și Papua Noua Guinee prin numeroase inițiative, incluzând chestionarul bianual de strângere de fonduri cât și programul de reciclare a tonerelor” - Isao Noji, Managing Director, Brother International Europe.

Sprijiniți Cool Earth

Descărcați broșura PDF

Papua Noua Guinee
Urmăriți un film despre reușitele parteneriatului din Golful Orangerie de până acum.

Cool Earth pictogramă copac

4,1 milioane

copaci protejați în pădurea tropicală

Cool Earth pictogramă oameni

56 vieți salvate

finanțând evacuări în caz de urgență

Pictogramă familie

174 de familii

ajutate prin cooperative