Brother lansează noi echipamente InkBenefit Plus

După succesul primei serii, Brother aduce patru noi modele cu rezervoare reîncărcabile și flacoane cu cerneală, pentru a răspunde și mai bine nevoilor pieței de a imprima documente și fotografii la costuri foarte scăzute.

Pentru a oferi un cost pe pagină semnificativ mai redus, echipamentele se livrează cu flacoane de cerneală incluse. DCP-T310 are cerneală inbox pentru 6500 de pagini alb-negru și 5000 de pagini pentru fiecare culoare (cyan, magenta, galben). DCP-T510W, DCP-T710W și  MFC-T910DW au în plus încă un flacon de cerneală neagră ducând capacitatea de imprimare până la 13000 de pagini mono.

Rezervoarele de cerneală sunt concepute pentru reîncărcare fără murdărire, au capac transparent pentru vizibilitate și sunt ușor accesibile, acasă ori la birou.

Calitatea imprimării fiind prioritară, la rezoluția mare de imprimare de 6000x1200 dpi, Brother a adăugat o nouă construcție a echipamentelor și o nouă cerneală neagră (BTD60BK), pentru performanță atât la imprimarea foto cât și a documentelor.

Destinată unui volum lunar de imprimare de aproximativ 250 de pagini, noua serie InkBenefit Plus are una dintre cele mai mari viteze de imprimare inkjet color din clasa lor, până la 12 imagini mono și 10 imagini color/minut.

Toate modelele se conectează prin cablu USB și au tavă de alimentare de 150 de pagini. În afară de DCP-T310, toate au conectivitate wireless si imprimă de pe mobil.

Modele DCP-T710W și MFC-T910DW sunt dotate și cu ADF, fiind ideale pentru birouri, iar MFC-T910DW este capabil și de imprimare duplex automată.

Echipamentele compacte, extrem de fiabile, cu cele mai moderne specificații, au 3 ani garanție – prin înregistrarea pe brother.ro – la fel ca toate echipamentele produse de Brother.

 

Despre Brother
Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa. Fondată în anul 1908 în Japonia, în anul 2008 compania a aniversat 50 de ani de existenţă în Europa. La nivel mondial, Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

Brother DCP T710W în utilizare