1. Acasă
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Scanarea documentelor

Scanarea documentelor

Scanarea și gestionarea documentelor în format electronic poate fi complexă, mai ales în organizațiile mari. Soluțiile de scanare de la Brother, oferă o gamă versatilă de modalități de scanare, arhivare și accesare a documentelor dintr-o companie.

V-ar putea interesa și:

PrintSmart Secure Pro

Mențineți sub control securitatea și costurile echipamentelor din compania dumneavoastră cu PrintSmart Secure Pro de la Brother

iPrint & Scan

Ajutați-vă angajații să imprime și să scaneze pe orice echipament cu aplicațiile mobile gratuite de la Brother

Web Connect & Brother Cloud Apps

Conectați-vă la Cloud și editați-vă documentele direct de pe echipamentele Brother

Lăsați-ne să vă ajutăm cu o soluție

 Da. iPrint&Scan este o aplicație gratuită de la Brother, compatibilă cu dispozitivele mobile Apple iOS, Android și Windows. O puteți folosi pentru a scana documente cu telefonul mobil la calitate înaltă și, așa cum sugerează și denumirea, o puteți folosi și pentru a imprima pe echipamentele Brother.
Split Emails va rezolva automat problema prin împărțirea documentelor în secțiuni și transmiterea lor în mai multe email-uri.
Da, sunt mai multe moduri de a face acest lucru. Aplicațiile Brother Cloud sunt o suită de aplicații inovative bazate pe Cloud, pe care le puteți accesa direct de pe echipamentul Brother, fără a mai fi nevoie de computer. Puteți elimina culoarea de fundal sau corecta automat erorile de alimentare.
Sunt numeroase feluri de a salva un document. Echipamentele Brother pot trimite fișierul către o locație din rețea, o adresă FTP, o soluție terță de stocare în cloud sau către o adresă de email. Sau poți salva documentul direct pe un stick de memorie USB.

Brother at your side

Avem o serie de soluții de scanare a documentelor și imaginilor ce pot fi ajustate în funcție de nevoile afacerii tale. Oferta Brother:
  • Gamă largă de soluții
  • Tehnologie fiabilă
  • Arhitectură flexibilă