Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Sectorul educațional
learning to count education specialist partners

Brother at your side

Permiteți angajaților să imprime și să scaneze chiar și pe teren, să transmită online și să acceseze documente în cloud cu soluțiile Brother dezvoltate de experți, create pentru sectorul educațional.

Cum vă pot ajuta soluțiile Brother pentru educație

Aplicația gratuită Brother iPrint&Scan face posibilă și ușoară imprimarea de pe și scanarea către dispozitive Apple și Android. Aplicația detectează automat echipamentele Brother din rețeaua dumneavoastră, deci puteți trimite job-uri de imprimare sau încărca scan-uri direct în cloud, simplu, de pe dispozitivul mobil.

Da. Sunt mai multe modalități. Secure Function Lock vă permite să controlați cu strictețe cine poate imprima, trimite un fax, scana și copia, și cine nu are voie, cu ajutorul unor coduri PIN unice sau cu ajutorul cardurilor de acces NFC. Sau, cu ajutorul PrintSmart Secure Pro, puteți restricționa ceea ce oamenii imprimă, copiază, scanează sau vor să trimită prin fax.

Da, cu ajutorul funcției PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Cu ajutorul tehnologiei Brother pentru securitate, documentele pot fi trimise către imprimantă, ca atașament la un email, aceasta trimițând înapoi un email cu PIN de siguranță. Imprimanta va imprima documentul numai după ce este introdus PIN-ul.

Odată ce un document este imprimat, nu este întotdeauna posibil să aflăm cine l-a imprimat. Cu ID Print de la Brother, un marcaj cu detaliile cheie – utilizator, dată, oră și chiar mesaj personalizat – apare în partea de sus sau de jos a paginii.