1. Acasă
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Print management

Vă putem ajuta cu o soluție...

Cea mai bună metodă de a gestiona accesul, autentificarea și utilizarea este folosind un cod PIN sau card de identificare. Integrând programul PrintSmart Secure Pro și funcția Function Lock, utilizatorii pot fi identificați prin card - sau puteți folosi un cip NFC împreună cu echipamentele Brother care au cititor NFC, ceea ce înseamnă că nu trebuie sa mai introduceți un PIN.
Da. Sunt mai multe metode. Secure Function Lock vă permite să controlați cine poate și cine nu să imprime, trimită prin fax, scaneze și copiez, cu ajutorul unui PIN unic sau card de acces NFC. Alternativ, programul PrintSmart Secure Pro vă oferă controlul complet asupra funcțiilor echipamentului.
Dacă echipamentele nu sunt în rețea, nu puteți folosi un program de monitorizare precum BRAdmin Professional, dar BRPrint Auditor vă oferă informațiile de care aveți nevoie. În loc să monitorizați imprimanta direct, acest program vă permite să primiți informațiile de la calculatorul din rețea la care este conectată imprimanta prin USB sau cablu Paralel. Pur și simplu instalați BRPrint Auditor pe calculatorul utilizatorului, și acesta va trimite informațiile către aplicația BRAdmin Professional așa cum ar face-o imprimanta.
Nu. Utilitarul Driver Deployment Wizard creează un fișier executabil pe care îl puteți executa de pe orice calculator, și care instalează automat driverul pe PC fără să fie nevoie să mai faceți nimic. Alternativ, Brother Universal Driver vă permite accesați echipamentele printr-o singură instalare. De asemenea, acolo unde este disponibil, puteți utiliza un Microsoft® Installer (MSI), pentru a automatiza întregul proces prin crearea unui fișier care transferă toate programele Brother de care are nevoie utilizatorul pe calculatorul acestuia.
Dacă aveți imprimante în locații diferite, nu este convenabil să verificați utilizarea mergând la echipament. Cu Email Reports echipamentul trimite un raport complet către o adresă de email predefinită. Toate datele de utilizare - de la numărul de pagini imprimate la nivelul actual de toner - totul este menționat și trimis oriunde v-ați afla.
Da, cu Brother Solutions Interface. BSI este o interfață deschisă gândită să permită dezvoltatorilor să creeze soluții personalizate pentru echipamentele Brother. Procedând astfel, pot controla ce opțiuni să fie disponibile pe panoul de control și cum să funcționeze.

Brother alături de dumneavoastră

Fie că preferați să dețineți echipamentele Brother sau să le închiriați, beneficiați de toate serviciile de gestionare a imprimării de la Brother. Împreună cu partenerii specializați, ne vom implica în toate etapele, de la instalare până la reciclarea consumabilelor. 
 
  • Echipamente cu cea mai nouă tehnologie de imprimare
  • Configurare și instalare incluse & contorizare simplă a imprimărilor
  • Service gratuit și reciclarea consumabilelor