Adăugat în coș
  1. Acasă Brother
  2. Campanii Brother
  3. Inkbenefit Professional
A3 print icon

Imprimare A3

Uitați de tabelele înghesuite, fotografiile neclare și documentele aglomerate. Toate modelele din această gamă au capacitate de imprimare A3. Vă puteți extinde, arăta și prezenta munca fără a fi nevoit să renunțați la detalii. Fie că imprimați documente în format mare sau o imagine mică, alegeți din gama variată de dimensiuni ale hârtiei pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
Piggy bank icon

Cost pe pagină scăzut

Mențineți costurile de imprimare la un nivel scăzut folosind cartușele de mare capacitate de la Brother. Capacitatea cartușelor InkBenefit Professional, de până la 3000 de pagini negru și 1500 de pagini color, vă asigură că veți plăti mai puțin pentru a imprima mai mult.
Multi-coloured pages icon

Cartușe de foarte mare capacitate

Reduceți costurile de imprimare folosind cartușele opționale de foarte mare capacitate, care vă oferă și mai multe imprimări de calitate cu investiții mai mici.
Coworkers smiling with Brother printer in the background

Create pentru profesioniști

Noua gamă InkBenefit Professional are echipamente robuste, pentru medii solicitante și oferă imprimare de calitate profesională rapid și la costuri mici. În plus, aduce conectivitate avansată și specificații necesare unui mediu de lucru solicitant.

Pictogramă mobile Cloud Inkbenefit Professional

Specificații Mobile & Web

WebConnect

Imprimați direct din cele mai populare site-uri de stocare fără a mai utiliza computerul.

 

Brother Cloud Apps

Accesați aplicații inovatoare bazate pe cloud direct de la echipamentul Brother.

 

Brother iPrint&Scan

Imprimați și scanați direct de pe dispozitivul mobil.

Pictograma tastatura

Conectivitate la îndemână

Navigați fără efort printre sarcinile și funcțiile de imprimare cu ajutorul ecranului tactil color LCD de 9.3cm (la MFC-J3930DW). Conectivitatea Ethernet și wireless încorporate vă permit să conectați toate dispozitivele la un singur echipament pentru mai mult confort. Imprimarea nu a fost nicicând mai accesibilă.

Imprimari care rezista Inkbenefit Professional

Imprimări de calitate și durabile de fiecare dată

Graficele, diagramele și prezentările dumneavoastră nu vor mai fi monotone. Noua noastră cerneală bazată pe pigmenți cu uscare rapidă oferă printuri de calitate superioară, cu negru intens și culori realiste. Aceste imprimări detaliate, de înaltă calitate, sunt rezistente la apă și decolorare, asigurându-vă că documentele vor trece proba timpului.

Mai puține reîncărcări Inkbenefit Professional

Realimentați mai rar cu hârtie

Aflați despre volumele mari de imprimare fără a mai fi nevoie de realimentare frecventă cu hârtie. Tava standard pentru hârtie are o capacitate de 250 de coli, în timp ce tava universală poate gestiona până la 100 de coli. Creșteți și mai mult capacitatea de alimentare cu hârtie utilizând tava inferioară ce vă permite să adăugați 250 de coli suplimentare.

3 imprimante Inkbenefit Professional

Cautați alte echipamente inkjet economice?

Vedeți și:

 InkBenefit Plus