Adăugat în coș
  1. Acasă Brother
  2. Imprimante de etichete si chitante
  3. Indetificarea infrastructurii

Top 6 motive pentru etichetare

Identificare

Posibilitatea de a identifica clar cablurile și echipamentele hardware individuale este cheia unei instalări adecvate și a bunei funcționări într-un data centre. Folosiți imprimantele de etichete Brother P-touch pentru a crea etichete rezistente personalizate.

Identificarea problemelor

Etichetele de la capetele cablurilor de curent sau fibră vă ajută să diagnosticați și să remediați problemele de conectivitate foarte rapid. Iar etichetele de identificare de pe echipamentele de rețea vă ajută să țineți o evidență exactă și să reparați/înlocuiți în cel mai scurt timp.

Mentenanță ușoară

Mentenanța și testarea este ușurată mulțumită etichetelor clare de pe cabluri și echipamente. 

Eficiență

Etichetele clare de pe cabluri și echipamentele de rețea vă permit o localizare rapidă și operare eficientă.

Certificare și conformitate

Asigurați-vă că cablurile sau porturile de rețea corecte sunt testate când folosiți instrumentele de certificare a rețelei precum testerele de conformitate Fluke Networks Versiv. Cablurile etichetate clar indică faptul că testarea s-a efectuat corect, ajutându-vă să îndepliniți o testare și predare adecvată a instalării rețelei.

Instalare ușoară

Evitați erori costisitoare și care consumă timp pe parcursul instalării sistemelor de rețea. Putând identifica rapid și exact cablul corect sau echipamentul hardware cu ajutorul etichetelor înlesnește procesul de instalare, economisind timp și reducând costurile.

Imprimante de etichete pentru instalarea rețelelor

Etichetați ușor. Etichetați inteligent. Aplicații pentru optimizarea identificării de cabluri și hardware

iLinkLabel-app

Aplicația Brother iLink&Label

Conectați-vă la proiectele dvs. Fluke Networks Linkware Live, selectați și descărcați ID-ul pentru cabluri dorit, apoi imprimați-l pe imprimanta de etichete PT-E550W. Aplicația Brother iLink&Label vă ajută să economisiți timp, elimină erorile de tastare și vă asigură etichetarea corectă a cablurilor, de fiecare dată.

Aflați mai multe

Cable-label-tool-app

Aplicația Brother Mobile Cable Label Tool

Creați etichete pentru panouri, cabluri și echipamente de rețea direct de pe smartphone, și imprimați-le wireless pe imprimanta de etichete PT-E550W sau PT-P750TDI. Această aplicație gratuită are șabloane pentru tipuri de etichete uzuale pentru a face procesul mai rapid și mai ușor.

Aflați mai multe

Etichete rezistente pentru imprimantele de etichete P-touch

Brother P-touch labels - Tested to the Extreme

Brother a creat tehnologia pentru etichete laminate în 1988 și a continuat dezvoltarea de atunci pentru a deveni un specialist în etichete rezistente. Textul imprimat este protejat de un strat de plastic transparent, asigurând rezistența în timp și un text lizibil vreme de mulți ani.

Casetele noastre cu bandă au fost proiectate pentru a folosi un adeziv puternic și materiale specifice pentru diverse întrebuințări precum înfășurarea pe cabluri sau aplicarea pe suprafețe rugoase.

Aflați mai multe despre rezistența etichetelor noastre laminate mai jos, sau consultați gama de etichete create pentru diverse sarcini.
 

Descărcați broșura de benzi (PDF, 2.6MB)   Consultați gama de benzi

 

Spre deosebire de etichetele obișnuite, tehnologia noastră de bandă laminată are în plus un strat de polietilenă transparentă care protejează textul. Rezultatul este o etichetă extrem de rezistentă chiar și cele mai vitrege condiții.

De fapt, suntem siguri de rezistența etichetelor noastre deoarece le-am testat la extrem, și rezultatele noastre au demonstrat că etichetele laminate Brother P-touch se comportă mai bine decât etichetele ne-laminate ale altor producători, rămânând lizibile și fixate, oferindu-vă o etichetă la nivel profesional creată să reziste.

Procedura de testare la abraziune

Tehnologia de laminare a benzilor Brother vă asigură că etichetele laminate Brother P-touch sunt foarte rezistente la abraziune.

Un dispozitiv de sablare de 1kg a fost trecut pentru etichetele laminate Brother P-touch, și etichetele ne-laminate ale altor producători. După 50 de treceri, caracterele de sub etichetele laminate Brother P-touch nu au fost deloc afectate, iar stratul laminat a fost doar puțin zgâriat. Calitatea etichetelor ne-laminate a fost afectată.

Procedura de testare la temperatură

Fie că doriți să utilizați etichetele în medii foarte reci sau foarte fierbinți, ele au fost proiectate să reziste. De fapt, rezultatele arată că etichetele laminate Brother P-touch pot rezista la temperaturi cuprinse între -80°C și +150°C.

Etichetele noastre laminate au fost aplicate pe plăci de oțel inoxidabil la temperatura camerei, apoi au fost răcite și încălzite pentru un anumit interval de timp. După 72 de ore la -80°C nu au apărut modificări notabile ale adezivului sau culorii benzii. După 2 ore la +150°C, banda s-a decolorat ușor, însă textul de pe etichetă a rămas intact.
Procedura de testare la lumină

Oriunde folosiți etichetele laminate P-touch, acestea au fost proiectate să rămână clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Mai multe etichete laminate Brother P-touch de diverse culori au fost aplicate pe plăci de oțel inoxidabil, și expuse la radiații UV ce simulează exteriorul timp de aproximativ 12 luni, și au putut fi observate modificări ale culorii de bază ale benzii (test de conformitate cu JIS K7350-2/ISO 4892-2). Textul imprimat pe toate benzile a rămas nemodificat și perfect lizibil. Benzile roșii, galbene și fluorescente au prezentat totuși o estompare a culorii de fundal a benzii. Ale etichete colorate Brother au prezentat mici schimbări sau au rămas neschimbate.
Procedura de testare la substanțe chimice

Testele cu substanțe chimice au fost efectuate pe etichetele laminate Brother și ne-laminate ale altor producători.

Testele au fost efectuate în două stadii:
Stadiul 1 - Testul de scufundare în substanțe chimice
Stadiul 2 - Testul de frecare cu substanțe chimice

Benzile au fost mai întâi fixate pe lamele de sticlă și scufundate în diverse substanțe chimice timp de 2 ore. Nu au apărut schimbări ale textului imprimat, și etichetele au rămas fixate pe lamele.
Deși unele etichete scufundate în anumite substanțe chimice au avut stratul laminat ușor desprins, frecarea etichetelor cu aceeași substanță chimică nu a avut niciun efect. Deci chiar dacă pe etichetele laminate Brother P-touch sunt vărsate substanțe chimice, ștergerea rapidă a acestora este suficientă pentru a preveni deteriorarea.

Apoi, etichetele laminate Brother P-touch au fost fixate sticlă. O greutate de 500g îmbibată în substanțe chimice a fost trecută pentru fiecare etichetă de 20 de ori. Calitatea imprimării a etichetelor laminate Brother P-touch nu a fost afectată, spre deosebire de etichetele ne-laminate ale altor producători.
Procedura de testare cu apă

Etichetele laminate Brother sunt extrem de rezistente la contactul și scufundarea în apă pentru perioade lungi de timp.

Testele au fost efectuate în două stadii:
Stadiul 1 - Testul de scufundare în apă
Stadiul 2 - Testul de frecare cu apă

Benzile au fost mai întâi fixate pe lamele de sticlă și scufundate în apă timp de 2 ore. Nu au apărut modificări ale calității textului, și etichetele au rămas fixate pe lamele.

Pentru al doilea text, etichetele laminate Brother P-touch au fost fixate pe sticlă. O greutate de 500g îmbibată în apă a fost trecută peste fiecare etichetă de 20 de ori. Calitatea textului de pe etichetele laminate Brother P-touch nu a fost afectată.