Adăugat în coș

Aplicația Brother iLink&Label

Folosiți dispozitivul Apple iPhone sau iPad pentru a descărca ID-urile salvate în proiectele Fluke Networks LinkWare Live, și tranferați-le prin wireless către imprimanta de etichete Brother PT-E550W. Apoi pur și simplu selectați-le pe cele necesare și imprimați rapid etichete de identificare pentru cabluri. Nu este nevoie să aveți un laptop sau fire.

Descărcare de pe App store 

Network technician using Brother iLink&Label app on his smartphone

Economisiți timp, reduceți erorile

Prin conectarea la datele salvate în Linkware Live puteți salva timp, nefiind nevoie să introduceți același ID pentru cablu folosind tastatura imprimantei PT-E550W. Iar greșelile de tastare aparțin trecutului - asigurând acuratețea pentru toate sarcinile de etichetare. 

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Descărcați ID-urile pentru cabluri în doar câteva secunde

Odată ce ați instalat aplicația și ați introdus datele de autentificare pentru Fluke Networks Linkware live, durează doar câteva secunde pentru a selecta și transfera ID-urile pentru cabluri către imprimanta dvs. de etichete Brother PT-E550W:

  • Selectați proiectul cu ID-urile necesare și atingeți "Download" pentru a le transfera în aplicație.
  • Apoi selectați lista dorită de ID-uri și atingeți "send" pentru a transfera wireless către PT-E550W.
  • Asta e tot! Imprimanta dvs. PT-E550W are acum salvate în memorie cele mai recente ID-uri pentru cabluri.

Brother TZe cable label being prepared for wrapping around network cable

Imprimarea etichetelor de identificare pentru cabluri

Deoarece ID-urile pentru cabluri sunt salvate în memoria imprimantei, aveți nevoie doar de PT-E550W.

Pur și simplu apăsați tasta pentru funcția "cable wrap" de pe imprimanta de etichete PT-E550W și configurați setările pentru tipul de cablu folosit. Acest lucru trebuie făcut doar o singură dată.

Pentru a imprima etichetele, apăsați tasta pentru baza de date de pe imprimantă pentru a afișa ID-urile pentru cabluri. Apoi selectați să imprimați toate etichetele, sau selectați un interval dorit.

Etichetele sunt imprimate în lanț. Cutter-ul avansat vă păstrează etichetele în ordine pe măsură ce sunt imprimate, ușurând aplicarea corectă a acestora.

Etichetele laminate Brother TZe flexibile-ID au fost create special pentru identificarea cablurilor, și sunt recomandate pentru această utilizare. 

Mobile device ready to transmit new cable ID's to Brother PT-E550W label printer

Păstrați etichetele de identificare pentru cabluri actualizate

Pe măsură ce infrastructura de rețea se modifică, cu ID-uri de cabluri ce sunt adăugate sau schimbate, folosiți aplicația Brother iLink&Label pentru a vă conecta și a descărca cele mai recente ID-uri de cabluri din proiectul dvs. Linkware Live pe imprimanta de etichete Brother PT-E550W. Apoi imprimați ceea ce aveți nevoie.

Descoperiți de ce etichetele sunt importante pentru instalarea și gestionarea rețelei