Adăugat în coș

PT-D800W

Imprimantă de etichete profesională cu conexiune USB și Wi-Fi

2.492,53 RON cu TVA 2.094,57 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Creați și imprimați etichete rezistente cu ajutorul ecranului grafic și al tastaturii, sau de pe PC, Mac, smartphone sau tabletă. Această imprimantă de etichete cu numeroase funcții și conectare Wi-Fi imprimă etichete rezistente de până la 36mm lățime.

Funcții

  • Creați etichete durabile de până la 36mm lățime
  • Imprimare la viteză și rezoluție mari
  • Tastatură profesională cu ecran LCD grafic iluminat
  • Șabloane de etichete integrate pentru a crea ușor etichete
  • Conexiune Wi-Fi pentru a imprima etichete de pe tabletă sau smartphone
  • Cutter avansat cu funcție easy label peel

Descriere

PT-D800W 0

PT-D800W este o imprimantă de etichete profesională care creează etichete de până la 36mm lățime. Imprimă text, coduri de bare, imagini și logo-uri pe etichete laminate, rezistente, potrivite pentru utilizare în interior sau exterior. De asemenea, puteți conecta imprimanta prin USB sau Wi-Fi pentru a imprima de pe PC, Mac, smartphone sau tabletă folosind programul de creat etichete și aplicațiile disponibile gratuite.

PT-D800W 1

Imprimantă de etichete profesională oriunde este nevoie

PT-D800W este ideal pentru marcarea cablurilor, inventariere, arhivarea documentelor și crearea etichetelor la cerere oricând și oriunde este nevoie, folosind numeroasele opțiuni integrate pentru a crea etichete rapid și ușor.

PT-D800W 2

Etichetare rapidă, eficientă

PT-D800W produce etichete de până la 36mm lățime și oferă imprimare pe aproape toată lățimea, minimizând marginile etichetei. Viteza de imprimare de până la 60mm/secundă reduce timpii de imprimare mari asociați de obicei cu imprimarea etichetelor - și eficientă mai ales când folosiți cutterul avansat pentru a crea un șir de etichete care pot fi aplicate ușor, asigurându-vă că etichetele sunt păstrate în ordinea corectă.

PT-D800W 3

Software de creat etichete pentru PC și Mac

P-touch Editor este un software complet de creat etichete pentru Windows și Mac. Oferă funcții avansate ce se găsesc de obicei în aplicații desktop costisitoare precum coduri de bare 1D și 2D ce respectă standardele din industrie, importarea de logo-uri și alte grafice, și permite utilizarea fonturilor instalate pe calculator. Creați o legătură către fișiere Microsoft Excel® sau .csv pentru a imprima etichete multiple rapid și eficient.

PT-D800W 4

Conexiune wireless pentru flexibilitate

Creați etichete de pe smartphone sau tabletă. Aplicația Brother iPrint&Label vă permite să creați etichete simple de pe dispozitivul iOS sau Android. Sau dacă doriți să identificați echipamente electrice și cabluri, folosiți aplicația Brother Cable Label Tool pentru a crea rapid etichete de marcat cabluri sau panouri, servere și alte echipamente. PT-D800W poate fi conectat și la rețeaua wireless, permițând partajarea între mai mulți utilizatori de pe PC sau Mac.

PT-D800W 5

Salvați propriile șabloane de etichete și logo-uri

Creați un șablon de etichetă pe PC, apoi transferați-l în memoria imprimantei PT-D800W. Această funcție utilă vă permite să editați textul înainte de a imprima, asigurându-vă că toate etichete au același format uniform. Puteți încărca și propriile imagini precum logo-ul companiei sau simboluri proprii pentru a le imprima când nu sunteți conectat la PC.

PT-D800W 6

Soluție portabilă pentru a crea etichete oriunde este nevoie

Având o tastatură completă ca de laptop cu un ecran grafic ușor de citit, PT-D800W poate fi folosit în locație pentru a crea rapid etichete rezistente. Folosiți numeroasele șabloane integrate și sutele de simboluri industriale sau de birou pentru a crea ușor etichete pentru orice nevoi. Mânerul de transport și zona de depozitare pentru benzi și adaptorul AC înseamnă că puteți lua imprimanta PT-D800W în locație, oriunde este nevoie. Adăugați baza opțională pentru baterie și acumulatorul litiu-ion pentru o soluție mobilă.

Protectie apa PT-P900W

Etichetele laminate P-touch - testate la extrem

Casetele cu bandă Brother TZe vin în diverse lățimi și culori, și includ benzi speciale precum puternic adezivă, flexibilă ID (pentru cabluri sau etichete steag) și benzi de securitate. Aceste benzi laminate sunt foarte rezistente, și sunt proiectate și testate să reziste la temperaturi mari, lumina soarelui, umezeală, abraziune și chimicale.

Specificații

Funcții și specificații

Tip aparat Spaţiu de lucru, Cu conectare la PC
Lăţime maximă bandă (mm) 36
Tip cutter Complet şi jumătate
Afişaj LCD cu lumină de fundal
Dimensiune afişaj 320 x 240 pixeli
Încărcare imagine de pe calculator Da
Locaţii memorie 99
Tehnologie Transfer termic
Încărcare şablon de pe calculator Da
Lăţime 3.5, 6, 9, 12, 18, 24, 36mm
Tip Bandă TZe, Tub HSe, Etichetă FLe
Interfaţă USB USB 2.0, 3.0 Full Speed (Windows), USB 2.0 Full Speed (Mac)
Wi-Fi Direct IEEE802.11n
Interfaţă de reţea wireless IEEE802.11b (mod Ad-Hoc), IEEE802.11b/g/n (mod infrastructură)
Dimensiuni 337mm x 188mm x 173mm
Greutate 3.4 kg
Adaptor AC Da
Casete de bandă Bandă TZe negru pe alb 36mm (8m)
Cablu USB Da
Manualul utilizatorului Da
Card de garanţie Da
Suportat Pentru cel mai recent firmware, actualizări de software și compatibilitatea cu sistemele de operare, vă rugăm să vizitați http://support.brother.com
Fonturi 14
Cadre 99
Aliniere text Centru, Stânga-dreapta, Stânga, Dreapta
Dimensiuni text 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 28, 32, 36, 40, 48, 56, 64, 72, 80, 88, 90, Auto
Stiluri text Normal, Bold, Outline, Shadow, Solid, Italic,Italic & Bold, Italic & Outline, Italic & Shadow, Italic & Solid
Subliniat Da
Imprimare verticală Da
Imprimare în oglindă Da
Funcţie de marcare cablu Da
Marca data şi ora Data şi ora
Descărcare conţinut din cloud Brother Da
Fonturi Toate fonturile TrueType instalate
Cadre 154
Format imagine suportat DIB, GIF, ICO, JPG, PNG, TIFF, WMF
Orientări etichetă Orizontal, Vertical
Limbi Engleză, germană, franceză, olandeză, italiană, spaniolă, portugheză, daneză, norvegiană, suedeză, finlandeză, maghiară, cehă, poloneză, română, slovenă, slovacă, croată, rusă, turcă, portugheză braziliană, japoneză, chineză simplificată
Detectare culoare bandă Da
Detectare dimensiune bandă Da
Aliniere text Centru, Stânga-dreapta, Stânga, Dreapta
Stiluri de tip Aldin, Inversare, Cursive, Normal, Umbră, Shadow light, Surround
Imprimare verticală Da
Garanţie 3 ani (prin înregistrarea pe www.brother.ro)

Consumabile și accesorii

Accesorii

Documentație