Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Imprimante de etichete
  3. PT-P950NW

PTP950NW

Imprimantă de etichete profesională cu conectare la PC și rețea wireless și cablată

3.029,00 RON cu TVA 2.545,38 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Creați etichete personalizate, durabile în numeroase combinații de culori și lățimi cu această imprimantă de etichete de mare viteză. Creați etichete de pe PC, Mac, tabletă sau smartphone și apoi imprimați prin USB, Wi-Fi sau LAN. Adăugați coduri de bare, logo-uri și alte imagini, chenare și text, și creați legături către date din fișiere Excel pentru a imprima ușor etichete multiple. Cutter-ul avansat cu funcția easy peel vă ajută să fiți mai eficienți. Acumulatorul, ecranul tactil și interfață Bluetooth opționale oferă o soluție mobilă completă.

Funcții

  • Creați etichete rezistente de până la 36mm
  • Imprimare la viteză și rezoluție mari
  • Conexiune Wi-Fi & pe fir pentru a imprima etichete de pe tabletă sau smartphone
  • Cutter avansat cu funcție easy label peel
  • Adăugați imagini, coduri de bare și chenare pe etichete
  • Conectare la date din Excel pentru imprimare de etichete multiple

Descriere

Imprimantă de etichete profesională pentru orice sarcini de etichetare

Cu o gamă largă de combinații de culori și lățimi de benzi de până la 36mm, imprimare pe aproape toată lățimea etichetei și viteză/rezoluție mari de imprimare, PT-P900W este ideal pentru arhivarea documentelor, inventariere și crearea de etichete la cerere oriunde și oricând.

Conexiune wireless/pe fir și Bluetooth opțional

Această imprimantă compactă poate fi conectată la rețea prin interfața 10/100 Base-TX și wireless integrate Un modul Bluetooth opțional vă permite să vă conectați cu ușurință la tabletă sau PC. Sau vă puteți conecta direct la PC sau Mac printr-un cablu USB. 

Cutter avansat cu funcție easy-peel

Cutter-ul avansat produce un șir de etichete care pot fi apoi aplicate ușor individual, asigurându-vă că etichetele rămân în ordinea corectă.

Software de creat etichete profesional pentru PC și Mac

PT-P950NW folosește programul de creat etichete P-touch Editor pentru Windows și Mac. Oferă funcții avansate ce se găsesc de obicei în aplicații desktop costisitoare precum coduri de bare 1D și 2D ce respectă standardele din industrie, importarea de logo-uri și alte grafice, și permite utilizarea fonturilor instalate pe calculator. Creați o legătură către fișiere Microsoft Excel® sau .csv pentru a imprima etichete multiple rapid și eficient.

Imprimați de pe smartphone sau tabletă

Creați și imprimați rapid etichete simple de pe smartphone sau tabletă fără a porni calculatorul. Aplicație Brother iPrint&Label se conectează wireless la PT-P950NW și vă permite să creați și imprimați etichete de pe dispozitivul iOS sau Android. Sau dacă doriți să identificați echipamente și cabluri electrice, folosiți aplicația dedicată specializată Brother Cable Label Tool pentru a imprima etichete pentru marcarea cablurilor și a panourilor, și a altor echipamente specializate.

Integrați imprimarea de etichete în soluția proprie

Dezvoltatorii de software și aplicații pot folosi software development kits pentru Microsoft Windows, dispozitive iOS și Android pentru a integra imprimarea de etichete din propriul software sau aplicație. Aceasta face ca PT-P900W să fie ideal pentru integrarea în diverse soluții unde sunt necesare etichete rezistente.

Imprimați oriunde și oricând este nevoie

Sunt situații când alimentarea AC nu este disponibilă, precum șantiere, sau dacă imprimanta trebuie să fie pe cărucior. PT-P900W are o bază pentru baterie și acumulator litiu-ion opționale pentru a vă permite să imprimați etichete oriunde și oricând.

Etichetele laminate P-touch - testate la extrem

Casetele cu bandă Brother TZe vin în diverse lățimi și culori, și includ benzi speciale precum puternic adezivă, flexibilă ID (pentru cabluri sau etichete steag) și benzi de securitate. Aceste benzi laminate sunt foarte rezistente, și sunt proiectate și testate să reziste la temperaturi mari, lumina soarelui, umezeală, abraziune și chimicale.

Specificații

Funcții și specificații

Tip aparat Cu conectare la PC
Lăţime maximă bandă (mm) 36
Tip cutter Complet şi jumătate
Tehnologie Transfer termic
Lăţime 3.5, 6, 9, 12, 18, 24, 36mm
Tip TZe Tape, HSe Tube, FLe Label
Bluetooth Yes (optional accessory)
Serial Yes (requires optional cable)
Interfaţă USB USB 2.0, 3.0 Full Speed (Windows), USB 2.0 Full Speed (Mac)
Wi-Fi Direct IEEE802.11n
Interfaţă de reţea wireless IEEE802.11b (Ad-Hoc Mode), IEEE802.11b/g/n (Infrastructure Mode)
Dimensiuni 118mm (W) x 192mm (D) x 146mm (H)
Greutate 1.51 kg
Adaptor AC Da
Cablu de alimentare adaptor AC Da
Casete de bandă 36mm black on white TZe Tape (8m)
Cablu USB Da
Manualul utilizatorului Da
Card de garanţie Da
Suportat Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003. / Mac OS X 10.11.x/10.10.x/10.9.x/10.8.x/10.7.5
Marca data şi ora Data şi ora
Descărcare conţinut din cloud Brother Yes
Fonturi All installed TrueType fonts
Cadre 154
Format imagine suportat DIB, GIF, ICO, JPG, PNG, TIFF, WMF
Orientări etichetă Orizontal, Vertical
Limbi English, German, French, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese, Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, Hungarian, Czech, Polish, Romanian, Slovenian, Slovakian, Croatian, Russian, Turkish, Brazilian Portuguese, Japanese, Simplified Chinese
Detectare culoare bandă Da
Detectare dimensiune bandă Da
Aliniere text Centru, Stânga-dreapta, Stânga, Dreapta
Stiluri de tip Aldin, Inversare, Cursive, Normal, Umbră, Shadow light, Surround
Imprimare verticală Da
Garanţie Return To Base

Consumabile și accesorii

Accesorii

Documentație