Adăugat în coș
  1. Acasă Brother
  2. Imprimante
  3. Imprimante mobile
  4. RJ-4250WB

Imprimantă mobilă robustă de 4" RJ-4250WB

Pentru lucru pe teren, unde este nevoie de o imprimantă fiabilă și robustă de etichete/chitanțe mobilă de 4 inci cu conexiuni USB, wireless și Bluetooth.

5.325,00 RON cu TVA 4.474,79 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Imprimanta mobilă pentru etichete și chitanțe RJ-4250WB ridică standardele din domeniu cu un mod nou de gestionare și utilizare a imprimantelor. Având rezistență, moduri de conectare, tehnologie și performanțe de cel mai înalt nivel, această soluție de imprimare mobilă este proiectată pentru a îndeplini nevoile unor medii de lucru exigente.

Utilizatorii pot imprima etichete, facturi, chitanțe și alte documente în locație, folosind conexiunea Bluetooth sau wireless pentru a economisi timp prețios.

 

Caracteristici

  • Construcție robustă (protecție la cădere de la 2,1m) cu piese rigidizate și izolații de cauciuc pentru rezistență sporită (certificare IP54 împotriva prafului și umezelii).
  • Conexiuni Bluetooth, USB și wireless.
  • Vieză de imprimare rapidă de până la 5inci pe secundă.
  • Accesorii opționale: baterii suplimentare, curea de umăr, suport de încărcare/mașină, opțiuni de alimentare, încărcător de baterie.
  • Rezoluție de imprimare de până la 203dpi.
  • Baterie Li-ion inteligentă (opțională) cu o durată de viață mare ce rezistă o tură întreagă și indicator de eficiență.

Descriere

RJ-4250WB este al doilea model din gama de imprimante mobile de 4 inci, având conexiuni Bluetooth și wireless. Echipamentul cântărește puțin, este rezistent, ușor de folosit și util pentru numeroase aplicații, incluzând: facturi, notificări sau amenzi, etichete de livrare sau fișe de lucru.

Integrează numeroase funcții, are o viteză de imprimare de 5inci/127mm pe secundă și tehnologia de imprimare direct termică care nu necesită cerneală sau toner. Are certificarea IP54 (protecția împotriva umezelii și prafului), este rezistă la cădere de la înălțimea de 2,1 metri și cântărește doar 850g, ușurând astfel activitatea utilizatorilor.

Specificații

Funcții și specificații

Flash RAM 64 MB
Capacitatea memoriei 256 MB
Bluetooth Bluetooth versiunea 4.2 (suport pentru consum redus)
Profile Bluetooth SPP (Serial Port Profile) OPP (Object Push Profile) HCRP (Hard Copy Cable Replacment Profile) suport iAP
Interfaţă USB USB versiunea 2.0 (mini-B type)
Interfaţă de reţea wireless Wireless LAN IEEE802.11a/b/g/n(mod infrastructură:[a/b/g/n] / mod wireless direct:[g/n])Dual-band (2.4GHz/5.0GHz)
Dimensiuni 153mm x 68mm x 159mm
Greutate 850 g
Prindere la curea Da
Consumabile Clemă curea, ghidaje ajustabile, documentație
Ghid de instalare şi configurare rapidă Da
Tipuri şi dimensiuni Lățime suport imprimare - 45-113mm | Diametru rolă - maxim 58mm
Android V2.2 şi versiuni ulterioare
iOS Da
Windows Windows 10, Windows 7, Windows 8
Emulări Compatibilitate ZPL II®
Lungime maximă de imprimare 3 mm
Lăţime maximă de imprimare 104 mm
Rezoluţie (dpi) 203
Viteză imprimare standard 127 mm pe secundă
Comenzi suportate Raster ESC/P, P-touch Template, emulare ZPLII, CPCL
SDK (Set de dezvoltare software) Da
Accesorii opţionale Acumullator Li-ion, curea de umăr, suport de mașină, încărcător pentru baterie, opțiuni de alimentare.
Baterie Li-ion 110/220V AC (50/60Hz) la 15V DC
Adaptor AC Acumulator Li-ion inteligent (7.2V)
Garanţie 3 ani standard

Consumabile și accesorii

Consumabile compatibile

Accesorii