Adăugat în coș

PDS-5000F

Scaner de birou profesional de mare viteza

 

Având performanțe profesionale la 600dpi, viteze de scanare de până la 120ipm, tehnologie de procesare a imaginii integrată și o construcție robustă, scanerul profesional de documente Brother PDS-5000F este esențial pentru nevoile de arhivare și scanare de documente multiple.

Modelul este compatibil cu Windows, Mac și Linux datorită unui set extins de drivere (incluzând TWAIN 2.2, ISIS, WIA, ICA și SANE) și vine împreună cu pachet complet de software ce conține Nuance OmniPage 18SE și Button Manager V2 pentru Windows plus NewSoft Presto PageManager 9 pentru Mac, ce permit utilizatorilor să scaneze rapid, cu un efort minim.

Pentru flexibilitate și productivitate sporite la birou, PDS-5000F include atât un alimentator automat de 100 de coli când și un scaner cu suport (flatbed) ideal pentru scanarea de cărți, pașapoarte și documente mai sensibile.
 

Funcții

  • Scaner profesional cu ADF de 100 de coli și un volum de până la 6,000 de pagini, plus scaner flatbed integrat pentru flexibilitate sporită
  • Scanare duplex de până la 60 de pagini pe minut (120 de imagini pe minut)
  • Set extins de drivere (ce include TWAIN 2.2, ISIS, WIA, ICA și SANE) pentru compatibilitate cu sisteme Windows, Mac și Linux
  • Completat de funcții avansate de procesare a imaginii ce includ Auto-Deskew, Blank Page Removal, Punch Hole Removal și Background Processing
  • Scanează formate diverse de la carduri de plastic la hârtie lungă de 5994mm către email, imagine, OCR, fișier, FTP, rețea, SharePoint, aplicație și imprimantă (cu software-ul oferit)
  • Conține o suită de software profesional ce include Nuance OmniPage 18SE și Button Manager V2 pentru Windows plus NewSoft Presto PageManager 9 pentru Mac prin descărcare gratuită

Descriere

Cu o viteză de scanare de până la 120 ipm (imagini pe minut) duplex din ADF-ul (Alimentator automat documente) de 100 coli, echipamentul PDS-5000F este capabil să gestioneze scanarea unor volume mari pentru convertirea frecventă a documentelor în format digital.

De asemenea, echipamentul are integrat un scaner cu suport (flatbed) pentru scanarea de cărți sau alte documente sensibile.

Detectarea cu ultrasunete a alimentării multiple și  sistemul expert de role pentru prevenirea blocării hârtiei reduc pierderile de informație, fiind un instrument de încredere pentru scanarea diferitelor tipuri și grosimi de documente. Modelele PDS pot gestiona variate tipuri de suporturi, până la carduri embosate, adresându-se tuturor utilizatorilor și tuturor nevoilor unui departament.

Pe lângă îmbunătățirile sistemului de gestionare a documentelor, PDS-5000F a crescut și nivelul de procesare a imaginii. Funcțiile avansate de prelucrare a imaginii îmbunătățesc calitatea imaginii pentru păstrare, editare și partajare. Documentele importante de afaceri își păstrează aspectul original, demonstrând profesionalism partenerilor atunci când sunt vizualizate sau păstrate pentru situații neprevăzute.

 

Funcții de procesare a imaginii

Auto-Deskew, Auto-Crop, Auto-Rotate

Alinierea imaginilor scanate pentru un aspect profesional.

Eliminare pagină albă

Paginile albe scanate pot fi detectate și eliminate automat, reducând dimensiunea fișierului și timpul de pregătire a documentului.

Dynamic Threshold

Când imaginile și textul sunt dificil de citit datorită densității culorii, funcția Dynamic Threshold luminează sau întunecă imaginile în funcție de necesitate, pentru documente exacte, clare și ușor de citit. Nivelul tonurilor de culoare poate fi ajustat pentru a îmbunătăți lizibilitatea.

Despeckle

Când documentele originale au pete sau puncte de cerneală, instrumentul inteligent de optimizare a imaginii ajută la crearea unui document clar și curat.

Background Processing

Rafinează și elimină culorile nedorite, cutele sau umbrele de scanare.

Edge Fill, Edge Clean Up

Funcția de îndepărtare a marginilor nedorite ajută la obținerea unei pagini fără chenare sau umbre de scanare.

Punch Hole Removal

Poți obține documente curate datorită posibilității de eliminare a urmelor lăsate de perforațiile pentru îndosariere sau orice alte puncte. Funcția noastră de potrivire intuitivă a culorii creeză un fundal uniform.

Colour Dropout

Elimină culorile roșu, verde sau albastru, dintr-o zonă sau background pentru a obține un text mai clar și mai ușor de citit.

Auto Colour Detect

Cu funcția Auto Colour Detect nu mai este nevoie ca teancurile mari de documente să fie sortate. Spațiul de stocare este semnificativ micșorat iar timpul necesar pre-sortării documentelor este redus.

Multi stream

Imaginile color pot fi salvate monocrom, în tonuri de gri sau color, pentru utilizări multiple.

 

 

Specificații

Funcții și specificații

Tip utilizare Spaţiu de lucru
Afişaj LCD cu lumină de fundal
RAM 512 MB
Interfaţă USB SuperSpeed USB 3.0 (compatibil cu standarde anterioare)
Cu carton 730 mm x 439 mm x 386 mm
Cu carton 12,33 kg
Fără carton 323 mm x 613 mm x 263 mm (capacul superior închis)
Greutate 9,2 kg
De funcţionare 53 waţi
Modul Gata de operare 17.6 waţi
Oprit 0.3 waţi
Modul Sleep 2.7 waţi
Presiune de sunet 55 dBA
Umiditate de funcţionare 20% - 80%
Temperatură de funcţionare 5℃ - 35℃
Altele Echipament PDS-5000F, adaptor AC, cablu alimentare AC, cablu USB 3.0, DVD cu software, Ghid de configurare
Tipuri şi dimensiuni Hârtie simplă, cărți de vizită, carduri de plastic (embosate, până la 1,25mm)
Greutăţi 28-400 g/mp
Dimensiuni mediu ADF Format document: ADF: Minim 51 x 54 mm. Maxim 216 x 356 mm. Scanare hârtie lungă: Maxim 5994 mm. Card de plastic: Maxim 55 x 95 mm. Flatbed: Maxim 216mm x 356mm
Software furnizat - Mac DS Capture, NewSoft® Presto!®, PageManager 9®
Software furnizat - Windows Button Manager V2, Nuance® Omnipage 18SE, DS Capture
Suportat WINDOWS (Windows Vista®, Windows 7®, Windows 8® sau ulterior), MAC (Mac OS X 10.8.5, 10.9.x, 10.10.x sau ulterior), LINUX (Ubuntu 12.4, 14.04, 14.10, Linux Mint 13, 17, 17.1, Debian 7.0,8.0, RHEL 6,7, CentOS 6.6,7.1, Fedora 20,21, OpenSUSE 13.2)
Scanare faţă-verso Da
ADF 100
Scanare către email, imagine, OCR, fișier, SharePoint®, Searchable PDF, Network, FTP, imprimantă (cu software-ul oferit)
Viteză de scanare A4 color 60 ppm
Tonuri de gri 8 bit
Compatibilitate ICA Da
Detectare alimentare multiplă Da
Senzor de hârtie Da
Compatibilitate SANE Da
Rezoluţie de scanare din ADF 600 x 600
Compatibilitate TWAIN Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Compatibilitate WIA Da
Garanţie 3 ani prin înregistrare

Documentație