Set de cartușe originale Brother LC1100HYVALBP de capacitate mare

Set Brother LC1100HYVALBP cu cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta, galbenă de capacitate mare. Fiecare cartuș are o capacitate de până la 750 de pagini.

331,59 RON cu TVA

278,65 RON fără TVA

•Cartuș negru cu capacitatea de 900 de pagini și cartușe color cu capacitatea de 750 de pagini fiecare în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1100HYVALBP_main

Caracteristici

  • •Cartuș negru cu capacitatea de 900 de pagini și cartușe color cu capacitatea de 750 de pagini fiecare în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Cumpără acest set de cartușe LC1100HYVALBP de capacitate mare pentru a face economii la cartușele originale Brother. Alcătuit din cartușele LC1100BK, LC1100C, LC1100M și LC1100Y de capacitate mare, acest set vă permite să înlocuiți cu ușurință cerneala la prețuri mai avantajoase, astfel încât imprimanta să ofere în continuare rezultate optime.

Descriere

Toate cartușele Brother – inclusiv cele din acest set de cartușe de cerneală LC1100HYVALBP de capacitate mare – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție.

Acest set avantajos conține patru cartușe de capacitate mare care durează mai mult decât un cartuș normal, dar oferă aceleași rezultate de calitate excelentă.

Deși cartușele neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Aceste cartușe originale de cerneală neagră, cyan, magenta și galbenă LC1100HY de capacitate mare asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus