Set de cartușe de cerneală originale Brother LC121VALBP

Set de cartușe Brother LC121VALBP de culoarea negră, cyan, magenta și galbenă. Fiecare cartuș are o capacitate de 300 de pagini.

280,50 RON cu TVA

235,72 RON fără TVA

Fiecare cartuș are o capacitate de 300 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartușe originale Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC121VALBP_main

Caracterisiti

  • Fiecare cartuș are o capacitate de 300 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartușe originale Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Alegeți acest set de cartușe de cerneală LC121VALBP și faceți mai convenabilă înlocuirea cartușelor originale Brother pentru echipamentul dvs. Cele patru cartușe conținute în acest set au fost create special pentru a funcționa perfect cu imprimanta dvs.

Descriere

Disponibile și în alte culori:

Când trebuie să înlocuiți cerneala pentru imprimanta dvs. vă puteți baza pe setul Brother LC121VALBP pentru a vă asigura că imprimanta dvs. funcționează perfect și paginile imprimate vor fi clare. Deși poate fi tentant să folosiți consumabile mai ieftine, dar care nu sunt originale, trebuie să țineți cont că acestea pot afecta calitatea imprimării și pot duce la deteriorarea echipamentului pe termen lung, lucru care nu este acoperit de garanție.

Acest set de cartușe LC121VALBP conține cartușele Brother LC121BK – negru, LC121C – cyan, LC121M – magenta și LC121Y – galben, proiectate să ofere cele mai bune rezultate de la echipamentul dvs.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus