Set de cartușe de cerneală originale Brother LC1240BKBP2 negru – 2 bucăți.

Set de cartușe de cerneală Brother LC1240BKBP2 negru – 2 bucăți. Fiecare cartuș negru are o capacitate de 600 de pagini.

282,43 RON cu TVA

237,34 RON fără TVA

Cartușul negru are capacitatea de aproximativ 600 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1240BKBP2_main

Caracteristici

 • Cartușul negru are capacitatea de aproximativ 600 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711
 • Cartuș original Brother de calitate înaltă
 • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Cumpărați setul de cartușe de cerneală LC-1240BKBP2 pentru a face economii la cartușele originale Brother. Creat pentru a vă oferi întotdeauna documente de calitate, vă ajută să protejați imprimanta de potențiale probleme pe termen lung cauzate de utilizarea produselor neoriginale.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

 • LC1240BK – Negru
  Cartuș de cerneală negru cu capacitatea de aproximativ 600 de pagini
 • LC1240C – Cyan
  Cartuș de cerneală cyan cu capacitatea de aproximativ 600 de pagini
 • LC1240M – Magenta
  Cartuș de cerneală magenta cu capacitatea de aproximativ 600 de pagini
 • LC1240Y – Galben
  Cartuș de cerneală galben cu capacitatea de aproximativ 600 de pagini

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând setul de cartușe de cerneală LC-1240BKBP2.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai setul de cartușe originale LC-1240BKBP2 garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea cartușelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi setul de cartușe de cerneală LC-1240BKBP2 negru de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus