Set de cartușe originale Brother LC127XLVALBP de capacitate mare

Set Brother LC127XLVALBP cu cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta, galbenă. Fiecare cartuș are o capacitate de 1,200 de pagini. 

546,27 RON cu TVA

459,06 RON fără TVA

Fiecare cartuș are o capacitate de 1,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC127XLVALBP_main

Descriere

  • Fiecare cartuș are o capacitate de 1,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Înlocuirea cartușelor de cerneală este foarte ușoară cu setul de consumabile originale de capacitate mare LC127XLVALBP. Acest pachet conține cartușe LC127 cu cerneală neagră, galbenă, cyan și magenta, toate create pentru a vă oferi rezultate deosebite.

Descriere

Cartușele de cerneală conținute în acest set LC127XLVALBP au fost create pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate la fiecare imprimare.

Deși folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine, vă poate oferi economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Este posibil ca folosind cerneală de o calitate inferioară să aveți probleme legate de calitate imprimării ce pot duce până la deteriorarea echipamentului - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând acest set de cartușe originale LC127XLVALBP vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze normal iar garanția acestuia nu va fi afectată, o grijă în minus pentru dvs.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus