Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Consumabile
  3. LC1280XLBKBP2

LC1280XLBKBP2

Set de cartușe: negru x2

369,57 RON cu TVA 310,57 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Acest set este compatibil cu MFC-J5910DW / MFC-J6510DW / MFC-J6710DW / MFC-6910DW și are o capacitate de aproximativ 2,400 de pagini.

Cartușele de cerneală Brother sunt proiectate să funcționeze perfect cu imprimantele noastre, oferind rezultate excelente la un preț avantajos.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!