Adăugat în coș

Set de cartușe originale Brother LC227XLVALBP de capacitate mare

Set Brother LC227XLVALBP cu cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta, galbenă. Fiecare cartuș are o capacitate de 1.200 de pagini.

460,76 RON cu TVA 387,19 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Cumpără acest set de cartușe LC227XLVALBP pentru a face economii la cartușele originale Brother. Alcătuit din cartușele LC227XLBK, LC225XLC, LC225XLM și LC225XLY de capacitate mare, acest set vă permite să înlocuiți cu ușurință cerneala de fiecare tip la prețuri mai avantajoase, astfel încât imprimanta să ofere în continuare rezultate optime.

Caracteristici

  • Fiecare cartuș are o capacitate de 1,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Disponibil și în culori individuale:

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând un setul de cartușe de cerneală LC227XLVALBP de capacitate mare.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușele de cerneală originale, ca cele din setul de cartușe LC227XLVALBP, garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Concepute pentru a dura mult mai mult decât cartușele normale, aceste cartușe de mare capacitate fac mai mult fără a compromite calitatea.

Comandați setul de cartușe de cerneală LC227XLVALBP – care conține cartușele LC227XLBK (negru), LC225XLC (cyan), LC225XLM (magenta) și LC225XLY (galben) – originale Brother astăzi pentru a vă asigura că obțineți rezultate excepționale la cele mai avantajoase costuri pe termen lung.

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!