1. Acasă
  2. Consumabile
  3. LC227XLVALBP

Set de cartușe de capacitate mare originale Brother LC227XLVALBP

Set de cartușe de cerneală Brother LC227XLVALBP negru, cyan, magenta și galben. Fiecare cartuș are o capacitate de 1,200 de pagini.

423,00 lei cu TVA 355,46 lei fără TVA
Găsiți un magazin local
Achiziționați acest set LC227XLVALBP pentru a face economii cu cartușele originale Brother. Conține cartușele de capacitate mare LC227XLBK, LC225XLC, LC225XLM și LC225XLY, ce vă oferă un randament mai mare la înlocuire, asigurându-vă în același timp că echipamentul continuă să producă cele mai bune rezultate.

Caracteristici

  • Fiecare cartuș are o capacitate de 1,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Disponibil și în culori individuale:

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care sunteți obișnuit alegând acest set de cartușe de capacitate mare LC227XLVALBP.

Deși sunt disponibile consumabile mai ieftine piață, doar cartușele de cerneală originale precum cele din setul LC227XLVALBP vă garantează că echipamentul continuă să funcționeze eficient.

Proiectate să țină mai mult decât cartușele standard, aceste cartușe de capacitate mare vor ține mai mult oferind aceeași calitate.

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!