Adăugat în coș

Set de cartușe originale Brother LC229XLVALBP de capacitate mare

Set de cartușe negru, cyan, magenta și galben Brother LC229XLVALBP. Cartușul negru are o capacitate de 2,400 de pagini și cele color de câte 1,200 de pagini.

466,17 RON cu TVA 391,74 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Înlocuirea cartușelor de cerneală este foarte ușoară cu setul de consumabile originale de capacitate mare LC-229XLVALBP. Setul conține un cartuș negru LC229XL și cartușe cyan, galben și magenta LC225XL, toate create pentru a vă oferi rezultate deosebite.

Descriere

  • Fiecare cartuș color are o capacitate de 1,200 de pagini și cartușul negru de 2,400 de pagini în conformitate cu ISO/IES 24711
  • Cartușe originale Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Cartușele de cerneală conținute în acest set LC229XLVALBP au fost create pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate la fiecare imprimare.

Deși folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine, vă poate oferi economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Este posibil ca folosind cerneală de o calitate inferioară să aveți probleme legate de calitate imprimării ce pot duce până la deteriorarea echipamentului - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând acest set de cartușe originale LC229XLVALBP vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze normal iar garanția acestuia nu va fi afectată, o grijă în minus pentru dvs.

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!