Adăugat în coș

Set de cartușe de cerneală originale Brother LC980VALBP

Set Brother LC980VALBP cu cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta, galbenă. Cartușul negru are o capacitate de 300 de pagini, cartușele color de 260 de pagini fiecare.

255,55 RON cu TVA 214,75 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Înlocuirea cartușelor de cerneală este foarte simplă cu setul de consumabile originale LC-980VALBP. Acest pachet conține cartușe LC980 cu cerneală neagră, galbenă, cyan și magenta, toate create pentru a vă oferi rezultate deosebite.

Caracteristici

  • Cartușul negru are o capacitate de 300 de pagini, cartușele color de 260 de pagini fiecare în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Cartușele de cerneală LC980BK, LC980C, LC980M și LC980Y din acest set de cartușe cyan / magenta / galben / negru LC980VALBP au fost create pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate la fiecare imprimare.

 

Chiar dacă folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine, puteți face economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Este posibil ca folosind cerneală de o calitate inferioară să aveți probleme legate de calitate imprimării ce pot duce până la deteriorarea echipamentului - de ce să vă asumați acest risc?

 

Alegând acest set de cartușe originale LC980VALBP vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze normal iar garanția acestuia nu va fi afectată, o grijă în minus pentru dvs.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!