Set de cartușe originale Brother LC985RBWBP cyan / magenta / galben.

Set Brother LC985RBWBP cu cartușe de cerneală cyan, magenta, galben. Fiecare cartuș are o capacitate de 260 de pagini.

169,57 RON cu TVA

142,50 RON fără TVA

Fiecare cartuș are o capacitate de aproximativ 260 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC985RBWBP_main

Caracteristici

  • Fiecare cartuș are o capacitate de aproximativ 260 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Înlocuirea cartușelor de cerneală este foarte simplă cu setul de cartușe originale cyan / magenta / galben LC985RBWBP. Acest pachet conține cartușe LC985 cu cerneală galben, cyan și magenta, toate create pentru a vă oferi rezultate deosebite cu imprimantele Brother.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Cartușele de cerneală LC985C, LC985M și LC985Y din acest set de cartușe cyan / magenta / galben LC985RBWBP au fost create pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate la fiecare imprimare.

Chiar dacă folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine, puteți face economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Este posibil ca folosind cerneală de o calitate inferioară să aveți probleme legate de calitate imprimării ce pot duce până la deteriorarea echipamentului - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând acest set de cartușe originale cyan / magenta / galben LC985RBWBP vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze normal iar garanția acestuia nu va fi afectată, o grijă în minus pentru dvs.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus