Adăugat în coș

Flacon cu cerneală cyan de capacitate mare original Brother BT5000C

Flacon cu cerneală cyan de capacitate mare original Brother BT5000C. Imprimați până la 5000 de pagini.

32,57 RON cu TVA 27,37 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Această cerneală cyan originală Brother BT5000C a fost creată special pentru a oferi documente la calitate de fiecare dată când imprimați. Cu un volum mare de 5000 de pagini nu va fi nevoie sa alimentați des, doar umpleți rezervorul și vă bucurați de printuri deosebite.

Caracteristici

  • Imprimați până la 5000 de pagini
  • Cerneală originală Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Flaconul cu cerneală cyan Brother BT5000C vă permite să imprimați până la 5000 de pagini. Având un volum foarte mare înseamnă că trebuie să alimentați mai rar, având un același timp un cost pe pagină foarte mic.

Cu consumabilele originale Brother nu doar păstrați echipamentul în cele mai bune condiții pentru imprimare de calitate, dar acestea sunt de 6 ori mai fiabile decât consumabilele provenite din alte surse.

Alte consumabile:


BTD60BK - Negru
Flacon cu cerneală neagră de 6500 de pagini

BT5000M – Magenta
Flacon cu cerneală magenta de 5000 de pagini

BT5000Y – Galben
Flacon cu cerneală galbenă de 5000 de pagini

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!