Cerneală de capacitate foarte mare originală Brother BT6000BK – negru

Cartuș de cerneală negru Brother BT6000BK de capacitate foarte mare – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 6.000 de pagini.

47,87 RON cu TVA

40,23 RON fără TVA

Capacitate de 6,000 de pagini

Cerneală originală Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

BT6000BK_main

Caracteristici

  • Capacitate de 6,000 de pagini
  • Cerneală originală Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile de la imprimantele inkjet, alegeți această cerneală originală Brother BT6000BK de capacitate foarte mare. Concepute pentru a dura mult mai mult timp decât cartușele de cerneală normale, fără a face compromisuri în privința calității cu care v-ați obișnuit de la produsele Brother, această cerneală BT6000BK face mai mult și este mai economică pe termen lung.

Descriere

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la imprimanta dvs. cu cerneală, alegeți acest cartuș original de capacitate foarte mare Brother BT6000BK. Proiectat să reziste mai mult păstrând calitatea înaltă cu care v-ați obișnuit de la echipamentul Brother, cartușul BT6000BK oferă un cost pe pagină foarte mic.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus