Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Consumabile
  3. LC1100BK

Cartuș de cerneală original Brother LC1100BK – negru

Cartuș de cerneală Brother LC1100BK negru – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 450 de pagini.

111,15 RON cu TVA 93,40 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Creat special pentru a asigura performanțe optime de imprimare, acest cartuș de cerneală original Brother LC-1100BK negru asigură printuri de înaltă calitate zi de zi. Cartușele Brother ușor de instalat vă ajută să reduceți deșeurile și să faceți economii, producând în același timp documente clare și profesioniste, care nu se vor estompa sau păta.

Caracteristici

  • Capacitate de 450 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Cu cartușul de cerneală LC-1100BK compromisurile de calitate sunt excluse. Create special pentru a funcționa perfect cu imprimanta Brother, cartușele LC-1100BK vă oferă rezultate de cea mai înaltă calitate zi de zi.

Deoarece utilizați cartușul de cerneală neagră mai mult decât pe cele colorate, veți constata că trebuie să-l înlocuiți mai des. Cu toate că folosind cartușe mai ieftine și neoriginale puteți să faceți economii pe termen scurt, aceste produse sunt adesea inferioare și pot provoca multe probleme de imprimare sau pot chiar deteriora imprimanta – oare merită să vă asumați riscul? Asigurați-vă că nu rămâneți fără cerneală, cumpărând astăzi cartușul de cerneală LC-1100BK.

Alegând acest cartuș de cerneală original LC-1100BK vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze normal iar garanția acestuia nu va fi afectată, o grijă în minus pentru dvs.

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!