Cartuș de cerneală original Brother LC1100HYC de capacitate mare – cyan

Cartuș de cerneală cyan Brother LC1100HYC de capacitate mare – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 750 de pagini A4.

87,09 RON cu TVA

73,19 RON fără TVA

Capacitate de aproximativ 750 de pagini A4 în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1100HYC_main

Caracteristici

  • Capacitate de aproximativ 750 de pagini A4 în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Creat special pentru a asigura performanțe optime de imprimare, acest cartuș de cerneală original Brother LC-1100HYC cyan de capacitate mare asigură printuri de înaltă calitate zi de zi. Cartușele Brother ușor de instalat vă ajută să reduceți deșeurile și să faceți economii, producând în același timp documente clare și profesioniste, care nu se vor estompa sau păta.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Cu cartușul de cerneală LC-1100HYC de capacitate mare compromisurile de calitate sunt excluse. Create special pentru a funcționa perfect cu imprimanta Brother, cartușele LC-1100HYC vă oferă rezultate de cea mai înaltă calitate zi de zi.

Cu toate că folosind cartușe mai ieftine și neoriginale puteți să faceți economii pe termen scurt, aceste produse sunt adesea inferioare și pot provoca multe probleme de imprimare sau pot chiar deteriora imprimanta – oare merită să vă asumați riscul? Asigurați-vă că nu rămâneți fără cerneală, cumpărând astăzi cartușul de cerneală LC-1100HYC.

Alegând cartușul de cerneală original LC-1100HYC de capacitate mare vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze la parametri optimi, iar garanția acestuia nu va fi afectată – o grijă în minus pentru dvs.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus