Cartuș de cerneală original Brother LC1100M – magenta

Cartuș de cerneală Brother LC1100M magenta – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 325 de pagini.

64,54 RON cu TVA

54,24 RON fără TVA

Capacitate de 325 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1100M_main

Caracteristici

  • Capacitate de 325 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Creat special pentru performanțe optime de imprimare, acest cartuș de cerneală original Brother LC-1100M magenta vă oferă printuri în culori mai intense și perfect clare. Compatibile cu o gamă vastă de imprimante, cartușele Brother sunt ușor de instalat și vă asigură printuri durabile care nu se vor păta sau estompa în timp.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Cu cartușul de cerneală LC-1100M magenta compromisurile de calitate sunt excluse. Creat special pentru a funcționa perfect cu imprimanta Brother, cartușul LC-1100M vă oferă rezultate impresionante zi de zi. Rezultatele produse cu acest cartuș de înaltă calitate LC-1100M se datorează designului profesionist al capetelor de imprimare, care asigură reproducerea unor imagini mai clare și mai intense.

Cu toate că folosind cartușe mai ieftine și neoriginale puteți să faceți economii pe termen scurt, aceste produse sunt adesea inferioare și pot provoca multe probleme de imprimare sau pot chiar deteriora imprimanta – oare merită să vă asumați riscul?

Alegând acest cartuș de cerneală original LC-1100M vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze normal iar garanția acestuia nu va fi afectată, o grijă în minus pentru dvs.

Asigurați-vă că nu rămâneți fără cerneală, cumpărând astăzi cartușul de cerneală LC-1100M.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus