Cartuș de cerneală original Brother LC121Y – galben

Cartuș de cerneală Brother LC121Y galben – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 300 de pagini.

60,95 RON cu TVA

51,22 RON fără TVA

Capacitate de 300 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC121Y_main

Caracteristici

  • Capacitate de 300 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Acest cartuș de cerneală LC-121Y galben a fost creat pentru a oferi rezultate impresionante de la prima până la ultima pagină imprimată. Fiind un consumabil original Brother, este simplu de instalat și aveți garanția că este 100% compatibil cu imprimanta.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Când vine momentul să înlocuiți cartușul de cerneală, puteți să vă bazați pe faptul că cerneala Brother LC-121Y asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de cerneală ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot conduce la anularea garanției și pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Cartușul de cerneală galben original LC-121Y asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Asigurați-vă că nu rămâneți fără cerneală, cumpărând astăzi cartușul de cerneală LC-121Y.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus