Cartuș de cerneală original Brother LC127XLBK de capacitate mare – negru

Cartuș de cerneală negru Brother LC127XLBK de capacitate mare – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 1,200 de pagini.

185,68 RON cu TVA

156,04 RON fără TVA

Capacitate de aproximativ 1,200 de pagini

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC127XLBK_main

Caracteristici

  • Capacitate de aproximativ 1,200 de pagini
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Acest cartuș de cerneală original Brother LC127XLBK negru de capacitate mare a fost special creat pentru a vă oferi documente de calitate la fiecare imprimare la costuri mai avantajoase pe termen lung. Cumpărând cartușele noastre, vă bucurați de printuri mai clare și în culori mai intense și vă protejați imprimanta de potențiale probleme pe termen lung cauzate de utilizarea produselor neoriginale.

Descriere

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând un cartuș de cerneală LC127XLBK de capacitate mare. Fiind un cartuș de capacitate mare, LC127XLBK durează mai mult decât un cartuș normal, dar oferă aceleași rezultate de calitate excelentă.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușul de cerneală original LC127XLBK garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Așadar, comandați astăzi cartușul de cerneală LC127XLBK Negru de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus