Cartuș de cerneală de capacitate mare original Brother LC1280XLBK – negru

Cartuș de cerneală Brother LC1280XLBK negru – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 2.400 de pagini.

205,20 RON cu TVA

172,44 RON fără TVA

Capacitate de 2.400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1280XLBK_main

Caracteristici

  • Capacitate de 2.400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Căutați un cartuș de imprimantă care durează mai mult, dar nu doriți să faceți compromisuri la calitate? Optați pentru acest cartuș original LC1280XLBK negru de capacitate mare – creat pentru a oferi un cost mai avantajos pe pagină, asigurându-vă aceleași rezultate de calitate excepțională pe care le așteptați de la Brother.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Folosiți cerneala neagră mai mult decât pe cele color și vă puteți asigura că obțineți cele mai bune printuri cumpărând cartușul de cerneală LC-1280XLBK de capacitate mare.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușul de cerneală original LC-1280XLBK garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Conceput pentru a dura mult mai mult decât un cartuș normal, acest cartuș de foarte mare capacitate face mai mult fără a compromite calitatea.

Așadar, comandați astăzi cartușul de cerneală LC-1280XLBK Negru de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus