Adăugat în coș

Cartuș de cerneală de capacitate mare original Brother LC1280XLBK – negru

Cartuș de cerneală Brother LC1280XLBK negru – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 2.400 de pagini.

205,20 RON cu TVA

172,44 RON fără TVA

Capacitate de 2.400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

LC1280XLBK_main

Caracteristici

  • Capacitate de 2.400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Căutați un cartuș de imprimantă care durează mai mult, dar nu doriți să faceți compromisuri la calitate? Optați pentru acest cartuș original LC1280XLBK negru de capacitate mare – creat pentru a oferi un cost mai avantajos pe pagină, asigurându-vă aceleași rezultate de calitate excepțională pe care le așteptați de la Brother.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Folosiți cerneala neagră mai mult decât pe cele color și vă puteți asigura că obțineți cele mai bune printuri cumpărând cartușul de cerneală LC-1280XLBK de capacitate mare.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușul de cerneală original LC-1280XLBK garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Conceput pentru a dura mult mai mult decât un cartuș normal, acest cartuș de foarte mare capacitate face mai mult fără a compromite calitatea.

Așadar, comandați astăzi cartușul de cerneală LC-1280XLBK Negru de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus