Cartuș de cerneală cyan original Brother LC223C

Cartuș de cerneală cyan Brother LC223C – capacitate de 550 de pagini.

70,00 lei cu TVA 58,82 lei fără TVA
Găsiți un magazin local
Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate la fiecare imprimare, alegeți cartușul de cerneală cyan Brother LC223C. De ce să riscați să aveți probleme la imprimare achiziționând cartușe care nu sunt originale când acest consumabil original Brother vă garantează buna funcționare a echipamentului?

Caracteristici

  • Capacitate de 550 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale pe care le așteptați alegând cartușul de cerneală LC223C.

Deși sunt disponibile alternative mai ieftine, doar cartușul de cerneală original LC223C vă garantează că echipamentul continuă să funcționeze eficient.

Doar folosind cartușele Brother vă asigurați că echipamentul continuă să lucreze la cel mai înalt nivel, păstrând validă și garanția.

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!