Cartuș de cerneală original Brother LC229XLBK – negru

Cartuș de cerneală neagră original Brother LC229XLBK de capacitate foarte mare - 2,400 de pagini

188,54 RON cu TVA

158,44 RON fără TVA

Capacitate 2,400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC229XLBK_main

Caracteristici

  • Capacitate 2,400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Cu o capacitate de 2,400 de pagini, LC229XLBK oferă imprimări la calitate înaltă pe toată perioada de utilizare. Cu printuri care rezistă în timp, acest cartuș de capacitate mare LC229XLBK a fost dezvoltat pentru a imprima orice tip de documente. 

Descriere

Când vine momentul să înlocuiți cartușul de cerneală, puteți să vă bazați pe faptul că cerneala neagră Brother LC-229XLBK asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de cerneală ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

O soluție excelentă pentru locuințe sau pentru birouri mici care încearcă să reducă costurile îmbunătățind rezultatele, cartușul de cerneală neagră original LC-229XLBK asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus