Cartuș de cerneală original Brother LC3217BK – negru

Cartuș de cerneală Brother LC3217BK negru – 1 bucată. Capacitate de 550 de pagini.

Capacitate de 550 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de capacitate mare

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC3217BK_main

Caracteristici

  • Capacitate de 550 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de capacitate mare
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Căutați un cartuș care să ofere performanță de fiecare dată când imprimați? Cartușul de cerneală neagră Brother LC3217BK vă garantează imprimări deosebite la prima și până la ultima pagină. Este rentabil, iar cerneala originală vă asigură că imprimanta va continua să funcționeze la parametri optimi. 

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Cartușul de cerneală LC3217BK a fost creat pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate la fiecare imprimare.

Chiar dacă folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine, puteți face economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Este posibil ca folosind cerneală de o calitate inferioară să aveți probleme legate de calitate imprimării ce pot duce până la deteriorarea echipamentului - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând acest cartuș de cerneală original LC3217BK vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze normal iar garanția acestuia nu va fi afectată, o grijă în minus pentru dvs.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus