Cartuș de cerneală original Brother LC3237BK – Negru

Cartuș de cerneală neagră Brother LC3237BK. Capacitate de 3,000 de pagini.

216,15 RON cu TVA

181,64 RON fără TVA

Volum de imprimare de 3,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC3237BK_main

Cartușul perfect pentru imprimanta dvs. Brother

Design inteligent ce vă permite să vedeți volumul de cerneală rămas

Caracteristici

  • Volum de imprimare de 3,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani
  • Cartușul perfect pentru imprimanta dvs. Brother
  • Design inteligent ce vă permite să vedeți volumul de cerneală rămas

Despre acest produs:

Căutați un cartuș care oferă performanță de fiecare dată când imprimați? Cartușul de cerneală Brother LC3237BK vă garantează imprimări de calitate înaltă, clare, de la prima și până la ultima imprimare. Rentabile, cartușele noastre vă garantează că imprimanta va continua să funcționeze la cel mai înalt nivel. 

Descriere

Disponibil și în alte culori

Acest cartuș de cerneală negră LC3237BK a fost proiectat pentru a funcționa perfect cu o gamă de imprimante Brother, pentru a oferi cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Deși folosind cartușe mai ieftine, provenite din alte surse, poate economisi bani pe termen scurt, aceste produc adesea rezultate mai slabe și pot conduce inclusiv la deteriorarea echipamentului.

Alegând cartușul de cerneală Brother LC3237BK, vă asigurați că imprimanta continuă să funcționeze la cel mai înalt nivel, iar garanția nu este afectată.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus