Cartuș original de cerneală Brother LC462XLBK - Negru

Cartușul de cerneală neagră Brother LC462XLBK - pachet cu o bucată. Imprimă 3000 de pagini.

LC426XLBK imprimă 3000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartuș Brother original de cerneală neagră, cu randament ridicat, care oferă un volum de imprimare crescut și un cost pe pagină mai mic

Cartușele originale de cerneală Brother sunt testate riguros pentru a imprima perfect, economisind timp și bani

Prezentarea produsului

LC462XLBK_main

Utilizarea acestui cartuș original de cerneală Brother LC462XLBK, de mare capacitate, vă protejează garanția imprimantei

Specificații

  • LC426XLBK imprimă 3000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș Brother original de cerneală neagră, cu randament ridicat, care oferă un volum de imprimare crescut și un cost pe pagină mai mic
  • Cartușele originale de cerneală Brother sunt testate riguros pentru a imprima perfect, economisind timp și bani
  • Utilizarea acestui cartuș original de cerneală Brother LC462XLBK, de mare capacitate, vă protejează garanția imprimantei

Despre acest produs:

Căutați un cartuș care oferă o performanță fără efort de fiecare dată când imprimați? Cartușul de cerneală neagră LC462XLBK de mare capacitate de la Brother, cu proprietate de rezistență la decolorare, garantează tipărirea uniformă, fiabilă și de calitate superioară de la prima până la ultima pagină. Cernelurile noastre perfect echilibrate asigură funcționarea optimă a imprimantei. 

Brother ia în considerare impactul asupra mediului în fiecare etapă a ciclului de viață al cartușului de cerneală, reducând cantitatea de deșeuri rezultate. Toate echipamentele și cartușele noastre de cerneală sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. 
 
Cartuș de cerneală Brother LC462XLBK de mare capacitate - merită de fiecare dată

Descriere

 
color

Alte culori disponibile

LC462XLC Cyan
LC462XLM Magenta
LC462XLY Galben

Funcționare garantata

Performanță garantată

Cartușele de cerneală Brother formează un întreg sistem de imprimare împreună cu echipamentele Brother, pentru a oferi un grad superior de calitate. Consumabilele originale cu cerneală Brother reprezintă cea mai bună modalitate de a vă proteja investiția și de a asigura performanțe optime ale imprimantei dumneavoastră Brother, garantând o performanță fără efort și economisind bani pe termen lung.

Doi papagali care zboară deasupra unei jungle

Mediu și sustenabilitate

Toate cartușele de cerneală Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață.

autenticitate

Verificați autenticitatea consumabilelor

Veți găsi eticheta de securitate cu hologramă pe cartușele de cerneală originale Brother. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta de securitate nu au fost modificate și confirmați că eticheta de securitate cu hologramă este autentică, verificând numărul unic de identificare de 7 cifre la: www.brother.com/id 

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus