Adăugat în coș

Cartuș de cerneală original Brother LC900C – cyan

Cartuș de cerneală Brother LC900C cyan – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 400 de pagini A4.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Când vine momentul să înlocuiți cartușul de cerneală, puteți să vă bazați pe faptul că cerneala cyan Brother LC-900C asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de cerneală ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

O soluție excelentă pentru locuințe sau pentru birouri mici care încearcă să reducă costurile îmbunătățind rezultatele, cartușul de cerneală cyan original LC-900C asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Compatible with

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Compatible with

Campatibil cu

Error: Generic Text label 'Back to top' not set for language 'ro-RO' (Site: 'MAIN-CEE').