Cartuș de cerneală original Brother LC980BK – negru

Cartuș de cerneală Brother LC980BK negru – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 300 de pagini.

106,42 RON cu TVA

89,43 RON fără TVA

Capacitate de aproximativ 300 de pagini

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC980BK_main

Caracteristici

  • Capacitate de aproximativ 300 de pagini
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Acest cartuș de cerneală LC-980BK negru a fost creat pentru a oferi rezultate impresionante de la prima până la ultima pagină imprimată. Fiind un consumabil original Brother, este simplu de instalat și aveți garanția că este 100% compatibil cu imprimanta.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Toate cartușele Brother – inclusiv acest cartuș de cerneală LC-980BK negru – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție.

Deși cartușele neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Cartușul de cerneală original LC-980BK asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus