Hârtie A4 inkjet mată originală Brother BP60MA

Hârtie A4 inkjet mată Brother BP60MA de 145 g/mp. Pachetul conține 25 de coli.

23,02 RON cu TVA

19,35 RON fără TVA

Pachetul conține 25 de coli

Produs original Brother de calitate înaltă

Asigură documente reproduse la calitate optimă

Prezentarea produsului

BP60MA_main

Caracteristici

  • Pachetul conține 25 de coli
  • Produs original Brother de calitate înaltă
  • Asigură documente reproduse la calitate optimă

Despre acest produs:

Cu această hârtie A4 mată originală BP60MA, proiectată cu profesionalism pentru a asigura rezultate excelente împreună cu imprimantele Brother, obțineți documente reproduse clar care vor impresiona zi după zi.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Alegeți hârtia A4 inkjet mată BP60MA pentru a vă asigura că documentele sunt clare.

Ideală pentru utilizarea la imprimarea de documente, cum ar fi scrisori, facturi și bilete, această hârtie BP60MA cu un finisaj mat elegant este perfect compatibilă cu imprimantele Brother, astfel încât puteți da uitării problemele de imprimare precum petele și dârele.

Hârtia BP60MA este un produs original Brother, așadar puteți avea siguranța că a fost proiectată cu atenție și cu profesionalism pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile. De ce să riscați să utilizați produse mai ieftine, neoriginale, care ar putea duce la printuri de calitate inferioară dacă vă puteți baza pe produsele noastre pentru a obține cea mai înaltă calitate posibilă, zi de zi?

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus