Hârtie foto lucioasă A4 originală Brother BP71GA4

Hârtia foto lucioasă A4 Brother BP71GA4 de 260 g/mp. Pachetul conține 20 de coli.

54,13 RON cu TVA

45,49 RON fără TVA

Pachetul conține 20 de coli

Produs original Brother de înaltă calitate

Asigură rezultate excelente

Prezentarea produsului

BP71GA4_main

Caracteristici

  • Pachetul conține 20 de coli
  • Produs original Brother de înaltă calitate
  • Asigură rezultate excelente

Despre acest produs:

Cu această hârtie A4 foto lucioasă originală BP71GA4, proiectată cu profesionalism pentru a asigura rezultate excelente împreună cu imprimantele Brother, obțineți documente reproduse clar care vor impresiona zi de zi.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Asigurați-vă că obțineți performanțe optime de la imprimanta dvs. Brother și că printurile arată întotdeauna profesionist utilizând hârtia A4 inkjet foto lucioasă BP71GA4 în tava pentru hârtie.

Ideală într-o gamă vastă de aplicații la fotografii până la afișe, această hârtie BP71GA4 vă ajută să obțineți rezultate optime de la imprimantele inkjet Brother, asigurându-vă că fotografiile sunt imprimate rapid, eficient și cu precizie de 100%.

Hârtia BP71GA4 este un produs original Brother, așadar puteți avea siguranța că a fost proiectată cu atenție și cu profesionalism pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile. De ce să riscați să utilizați produse mai ieftine, neoriginale, care ar putea duce la printuri de calitate inferioară dacă vă puteți baza pe produsele noastre pentru a obține cea mai înaltă calitate posibilă, zi de zi?

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus