Rolă de etichete Brother DK-11234 pentru ecusoane de vizitator cu adeziv - negru pe alb, 60mm x 86 mm

Rolă de etichete Brother DK-11234 negru pe alb; 60mm x 86mm. 260 etichete per rolă.

260 etichete pe rolă, 60mm x 86mm

Poate fi aplicat direct pe și îndepărtat în siguranță de pe haine non-delicate

Rolă de etichete Brother originală de înaltă calitate

Prezentarea produsului

Rolă de etichete adezive pentru vizitatori Brother DK-11234 și film de ambalaj exterior din carton

Asigură rezultate clare, durabile

Specificații

  • 260 etichete pe rolă, 60mm x 86mm
  • Poate fi aplicat direct pe și îndepărtat în siguranță de pe haine non-delicate
  • Rolă de etichete Brother originală de înaltă calitate
  • Asigură rezultate clare, durabile

Despre acest produs:

Aceste role de etichete adezive Brother DK-11234, sunt disponibile și la îndemână pentru cerințele dvs. de identificare a oaspeților. Pentru utilizarea în birouri și în industria ospitalității sau la evenimente, aceste etichete adezive pre-tăiate pentru vizitatori pot fi utilizate în siguranță direct pe îmbrăcăminte și pot afișa logo-uri și coduri de bare în plus față de text.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Etichetele Brother DK-11234 sunt la îndemână pentru toate nevoile dvs. de identificare a vizitatorilor și oaspeților. Cu 260 etichete pe rolă, etichetele adezive de tip insignă pentru vizitatori, cu dimensiune de 60mm x 86 mm, sunt utilizate în mod obișnuit pentru identificarea vizitatorilor, ecusoane, expoziții sau alte evenimente de afaceri sau de ospitalitate.

Acestea pot fi aplicate în siguranță direct pe îmbrăcăminte pentru viteză și eficiență și vă puteți aștepta la rezultate profesionale cu aceste etichete pentru ecusoane pentru vizitatori detașabile, care nu lasă urme pe îmbrăcăminte* când sunt îndepărtate. Ele pot afișa logo-uri și coduri de bare, împreună cu numele vizitatorilor și companiei, sau orice alte informații necesare. Fabricat conform unor specificații ridicate, rola DK-11234 este compatibilă cu imprimantele Brother QL enumerate mai jos.

Alegând eticheta adezivă Brother DK-11234 negru pe alb, vă veți asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la maxim, oferindu-vă rezultate deosebit de clare.

*vă rugăm să rețineți că etichetele DK-11234 nu trebuie aplicate pe piele, mătase, piele întoarsă, vinil sau alte materiale delicate.

Inapoi sus