Rolă pentru chitanțe BDL-7J000058-102 pentru imprimare direct termică

Rola continuă pentru chitanțe BDL-7J000058-102, cu o lățime de 58 mm, a fost certificată de Brother International Europe.

Lățime chitanță: 58 mm

Lungime rolă: 101,6 m

Imprimare direct termică a chitanțelor

Prezentarea produsului

BDL7J000058102 white receipt roll supply - main

Imprimare chitanțe de înaltă calitate

Compatibil cu imprimantele desktop TD selectate

Specificații

  • Lățime chitanță: 58 mm
  • Lungime rolă: 101,6 m
  • Imprimare direct termică a chitanțelor
  • Imprimare chitanțe de înaltă calitate
  • Compatibil cu imprimantele desktop TD selectate

Despre acest produs:

Rola continuă albă Brother BDL-7J000058-102, a fost creată pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră de imprimare a chitanțelor.

Rola de hârtie cu lățime de 58 mm produce imprimări termice directe de înaltă calitate, perfecte pentru chitanțele clienților, confirmări click & collect, tichete și bonuri de ordine.

Imprimante de etichete compatibile

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Prezentare generală

Imprimare direct termică a chitanțelor

Rola de hârtie direct termică Brother BDL-7J000058-102 a fost creată pentru a vă îndeplini cerințele de imprimare a chitanțelor, fără a avea nevoie de cerneală sau toner.

Rola largă pentru chitanțe de 58 mm este ideală pentru o gamă largă de aplicații de imprimare în domeniul sănătății, al comerțului cu amănuntul și al trasabilității alimentelor. Cu rola de chitanțe termice, puteți imprima cu ușurință logo-uri, coduri de bare și text de pe imprimanta dvs. Brother compatibilă. 

Prin alegerea unui consumabil certificat de către Brother International Europe, vă veți asigura că imprimanta dvs. termică de chitanțe continuă să funcționeze la cele mai bune cote, imprimând chitanțe de înaltă calitate în fiecare moment.

Inapoi sus