BSP-1D300-110 ribbon cu cerneală/rășină premium și cerneală neagră pentru transfer termic

BSP-1D300-110 ribbon cu cerneală neagră și ceară/rășină premium pentru transfer termic cu lungimea de 300 de metri și lățimea de 110mm, certificat de Brother International Europe.

Ribbon de capacitate mare de 300 de metri lungime

Lățime de 110mm

Ribbon de calitate înaltă cu cerneală pentru transfer termic

Prezentarea produsului

Rolă ribbon negru pentru transfer termic

Asigură rezultate clare și rezistente

Ceară/rășină premium cu cerneală neagră

Necesită rolă de etichete compatibilă

Caracteristici

  • Ribbon de capacitate mare de 300 de metri lungime
  • Lățime de 110mm
  • Ribbon de calitate înaltă cu cerneală pentru transfer termic
  • Asigură rezultate clare și rezistente
  • Ceară/rășină premium cu cerneală neagră
  • Necesită rolă de etichete compatibilă

Despre acest produs:

Aceste ribbon-uri cu ceară/rășină premium de 300 de metri au fost create pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră profesionale de etichete. Ribbon-urile BSP-1D300-110 pentru transfer termic pot fi folosite în logistică, retail, sistemul medical sau alte medii, și trebuie folosite împreună cu rolele de etichete compatibile.

Descriere

Acest ribbon cu cerneală neagră și ceară/rășină premium pentru transfer termic asigură rezultate profesionale împreună cu imprimantele de etichete Brother compatibile. Având 300 de metri per ribbon, acest ribbon cu ceară/rășină premium de capacitate mare trebuie înlocuit mai rar, și vă garantează că imprimanta dumneavoastră de etichete Brother va funcționa perfect pentru mai mult timp.

Obțineți rezultate profesionale cu acest ribbon cu cerneală și ceară/rășină premium pentru transfer termic. Fabricat la specificații înalte, ribbon-ul BSP-1D300-110 este compatibil cu imprimantele de etichete cu transfer termic de la Brother.

Alegând acest ribbon cu ceară standard pentru transfer termic certificat de Brother International Europe, vă asigurați că imprimanta continuă să funcționeze la cel mai înalt nivel, oferind rezultate clare și rezistente.

Inapoi sus