BWS-1D300-110 ribbon cu cerneală neagră și ceară standard pentru transfer termic

BWS-1D300-110 ribbon cu cerneală neagră și ceară standard pentru transfer termic cu lungimea de 300 de metri și lățimea de 110mm, certificat de Brother International Europe.

Capacitate mare de 300 de megri pe ribbon

Lățime de 110mm

Ribbon de calitate înaltă cu cerneală pentru transfer termic

Prezentarea produsului

Rolă ribbon negru pentru transfer termic

Asigură rezultate clare și durabile

Ceară standard cu cerneală neagră

Necesită role de etichete compatibile

Caracteristici

  • Capacitate mare de 300 de megri pe ribbon
  • Lățime de 110mm
  • Ribbon de calitate înaltă cu cerneală pentru transfer termic
  • Asigură rezultate clare și durabile
  • Ceară standard cu cerneală neagră
  • Necesită role de etichete compatibile

Despre acest produs:

Aceste ribbon-uri cu ceară standard de 300 de metri au fost create pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră profesionale de etichete. Ribbon-urile BWS-1D300-110 pentru transfer termic pot fi folosite în logistică, retail, sistemul medical sau alte medii, și trebuie folosite împreună cu rolele de etichete compatibile.

Descriere

Acest ribbon cu cerneală neagră și ceară standard pentru transfer termic asigură rezultate profesionale împreună cu imprimantele de etichete Brother compatibile. Având 300 de metri per ribbon, acest ribbon cu ceară standard de capacitate mare trebuie înlocuit mai rar, și vă garantează că imprimanta dumneavoastră de etichete Brother va funcționa perfect pentru mai mult timp.


Obțineți rezultate profesionale cu acest ribbon cu cerneală și ceară standard pentru transfer termic. Fabricat la specificații înalte, ribbon-ul BWS-1D300-110 este compatibil cu imprimantele de etichete cu transfer termic de la Brother.

Alegând acest ribbon cu ceară standard pentru transfer termic certificat de Brother International Europe, vă asigurați că imprimanta continuă să funcționeze la cel mai înalt nivel, oferind rezultate clare și rezistente.

Inapoi sus