Unitate de curea originală Brother BU300CL 

Unitate de curea Brother BU300CL. Ciclu de funcționare de 50.000 de pagini. 

Ciclu de funcționare de 50.000 de pagini

Unitate originală Brother de calitate înaltă

Asigură o performanță optimă a imprimantei laser

Prezentarea produsului

BU300CL_main

Caracteristici

  • Ciclu de funcționare de 50.000 de pagini
  • Unitate originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură o performanță optimă a imprimantei laser

Despre acest produs:

Unitatea de curea originală Brother BU-300CL este compatibilă cu o gamă vastă de imprimante laser. Concepută pentru a vă oferi documente de calitate profesională, imprimate rapid, eficient și impecabil, BU-300CL vă ajută să vă asigurați că imprimanta funcționează fără probleme.

Descriere

Unitatea de curea BU-300CL este un consumabil esențial pentru birou, care prelungește viața imprimantei și asigură imprimarea de documente de înaltă calitate fără întrerupere, pagină după pagină.

BU-300CL se asigură că tonerul este transferat corespunzător în imprimanta laser, astfel încât textul și imaginile să fie reproduse corect și clar pe documentul imprimat. Se instalează simplu și rapid, jucând un rol esențial în obținerea rezultatele profesionale pe care le așteptați de la o imprimantă Brother.

Oferind un ciclu de funcționare de 50.000 de pagini, această unitate de curea este durabilă și fiabilă, simplificând întreținerea de rutină a imprimantei.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus