Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Consumabile
  3. BU-300CL

Unitate de curea originală Brother BU300CL 

Unitate de curea Brother BU300CL. Ciclu de funcționare de 50.000 de pagini. 

539,00 RON cu TVA 452,94 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Unitatea de curea originală Brother BU-300CL este compatibilă cu o gamă vastă de imprimante laser. Concepută pentru a vă oferi documente de calitate profesională, imprimate rapid, eficient și impecabil, BU-300CL vă ajută să vă asigurați că imprimanta funcționează fără probleme.

Caracteristici

  • Ciclu de funcționare de 50.000 de pagini
  • Unitate originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură o performanță optimă a imprimantei laser

Descriere

Unitatea de curea BU-300CL este un consumabil esențial pentru birou, care prelungește viața imprimantei și asigură imprimarea de documente de înaltă calitate fără întrerupere, pagină după pagină.

BU-300CL se asigură că tonerul este transferat corespunzător în imprimanta laser, astfel încât textul și imaginile să fie reproduse corect și clar pe documentul imprimat. Se instalează simplu și rapid, jucând un rol esențial în obținerea rezultatele profesionale pe care le așteptați de la o imprimantă Brother.

Oferind un ciclu de funcționare de 50.000 de pagini, această unitate de curea este durabilă și fiabilă, simplificând întreținerea de rutină a imprimantei.

Compatibilă cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.