Unitate de curea de transfer Brother BU800CL originală

Cureaua de transfer Brother BU800CL. Ciclu de funcționare de 100.000 de pagini.

Ciclu de lucru de 100.000 de pagini,

Sursă de alimentare Brother originală de înaltă calitate

Menține performanța optimă a imprimantei laser

Prezentarea produsului

BU800CL_frontal

Dezvoltat de aceeași echipă de ingineri care a realizat imprimanta Brother; aceasta înseamnă că sunt proiectate să lucreze împreună pentru a furniza documente tipărite de calitate superioară

Specificații

  • Ciclu de lucru de 100.000 de pagini,
  • Sursă de alimentare Brother originală de înaltă calitate
  • Menține performanța optimă a imprimantei laser
  • Dezvoltat de aceeași echipă de ingineri care a realizat imprimanta Brother; aceasta înseamnă că sunt proiectate să lucreze împreună pentru a furniza documente tipărite de calitate superioară

Despre acest produs:

Păstrați imprimanta laser de birou în formă optimă și asigurați-vă că imprimările dvs. rămân la cea mai bună calitate posibilă cu această unitate de curea de transfer Brother BU800CL originală.

BU800CL este simplu de instalat, fiabilă și de lungă durată. Compatibile cu o gamă largă de imprimante, unitățile noastre cu curea vă vor ajuta să continuați imprimarea. 

La solicitarea imprimantei, înlocuiți unitatea de curea cu un consumabil original Brother BU800CL pentru a menține o calitate ridicată a imprimării. Lăsând unitatea curentă cu curea în imprimantă peste numărul recomandat de imprimări, veți avea o performanță slabă și vă puteți deteriora dispozitivul.

 

Descriere

 
Calitate și funcționalitate asigurate

Fiabilitate și asigurarea calității

Asigurați-vă că imprimanta Brother continuă să ofere rezultatele excepționale pe care le-ați așteptat alegând o unitate de curea BU800CL. Deși există alternative de înlocuire mai ieftine disponibile, doar o unitate de curea BU800CL originală garantează că aparatul dvs. va continua să funcționeze cât mai rapid și mai eficient posibil.

 
 
Funcționare garantata

Performanță garantată

Rețineți că utilizarea consumabilelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la capacitate maximă. Comandați astăzi unitatea de curea BU800CL de la Brother – concepută pentru a menține imprimanta dvs. Brother în stare optimă și pentru a vă oferi valoare în timp.

suport de partea ta, suport „At your side”

Sprijin „At your side“

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna alături de dumneavoastră, "At your side". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
Doi papagali care zboară deasupra unei jungle

Mediul înconjurător și reciclarea

Toate cartușele de cerneală Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață. 

 

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus