Adăugat în coș

Unitate de cilindru originală Brother DR-241CL

Unitate de cilindru pentru negru, cyan, magenta și galben Brother DR-241CL. Capacitate de 15,000 de pagini.

645,23 RON cu TVA 542,22 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Asigurați performanțele optime ale imprimantei dvs. laser de birou, precum și cea mai bună calitate a printurilor cu această unitate de cilindru originală Brother DR-241CL. Unitatea DR-241CL se instalează ușor, este fiabilă și durabilă, oferindu-vă astfel siguranța că veți beneficia de imprimări fără probleme și fără întreruperi.

Caracteristici

  • Capacitate de 15.000 de pagini (la sarcini de imprimare de o pagină)
  • Unitate de cilindru originală Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Când vine vorba de imprimarea la birou, puteți să vă bazați pe faptul că unitatea de cilindru Brother DR-241CL asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, neoriginale, dar nu uitați că instalarea unor consumabile ieftine poate afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot conduce la anularea garanției și poate deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Setul de cilindri DR-241CL asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.