Adăugat în coș

Unitate de cilindru originală Brother DR3200

Unitate de cilindru originală Brother DR3200 negru – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 25.000 de pagini.

803,67 RON cu TVA 675,35 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Această unitate de cilindru originală a fost concepută special pentru a fi folosită cu imprimantele laser Brother. Unitatea de cilindru DR-3200 vă ajută să obțineți rezultate de cea mai bună calitate de la imprimanta dvs., asigurând reproducerea documentelor importante la claritatea excelentă pe care o merită.

Caracteristici

  • Capacitate de până la 25.000 de pagini
  • Cilindru original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând o unitate de cilindru DR-3200.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine, numai unitatea de cilindru originală DR-3200 garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea consumabilelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi unitatea de cilindru DR-3200 de la Brother – special concepută pentru a asigura funcționarea imprimantei Brother la parametri optimi și pentru a vă oferi un randament excelent la prețuri mai avantajoase pe termen lung.

Compatibilă cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.