Unitate de cilindru originală Brother DR320CL, 1 bucată

Unitate de cilindru Brother DR320CL negru, cyan, magenta, galben. Capacitate de aproximativ 25.000 de pagini.

Capacitate de 25.000 de pagini (la sarcini de imprimare de o pagină)

Cilindru original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

DR320CL_main

Caracteristici

  • Capacitate de 25.000 de pagini (la sarcini de imprimare de o pagină)
  • Cilindru original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Asigurați performanțele optime ale imprimantei dvs. laser de birou, precum și cea mai bună calitate a printurilor cu această unitate de cilindru originală Brother DR-320CL. Unitatea DR-320CL se instalează ușor, este fiabilă și durabilă, oferindu-vă astfel siguranța că veți beneficia de imprimări fără probleme și fără întreruperi.

Descriere

Când vine vorba de imprimarea la birou, puteți să vă bazați pe faptul că unitatea de cilindru Brother DR-320CL asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, neoriginale, dar nu uitați că instalarea unor consumabile ieftine poate afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot conduce la anularea garanției și poate deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Unitatea de cilindru DR-320CL asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus