Unitate de cilindru originală Brother DR6000

Unitate de cilindru originală Brother DR6000 negru – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 20.000 de pagini.

Capacitate de până la 20.000 de pagini

Cilindru original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

DR6000_main

Caracteristici

  • Capacitate de până la 20.000 de pagini
  • Cilindru original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Această unitate de cilindru originală a fost concepută special pentru a fi folosită cu imprimantele laser Brother. Unitatea de cilindru DR-6000 vă ajută să obțineți rezultate de cea mai bună calitate de la imprimanta dvs., asigurând reproducerea documentelor importante la claritatea excelentă pe care o merită.

Descriere

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând o unitate de cilindru DR-6000.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine, numai unitatea de cilindru originală DR-6000 garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea consumabilelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi unitatea de cilindru DR-6000 de la Brother – special concepută pentru a asigura funcționarea imprimantei Brother la parametri optimi și pentru a vă oferi un randament excelent la prețuri mai avantajoase pe termen lung.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus