Unitate de cilindru originală Brother DR-B023

Unitate de cilindru Brother DR-B023 TonerBenefit, cu capacitate de 12,000 de pagini

Capacitate de până la 12,000 de pagini

Cilindru original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

Brother tonerbenefit DR023 drum unit with box

Caracteristici

  • Capacitate de până la 12,000 de pagini
  • Cilindru original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Această unitate de cilindru originală a fost concepută special pentru a fi folosită cu imprimantele laser Brother. Unitatea de cilindru DR-B023 vă ajută să obțineți rezultate de cea mai bună calitate de la imprimanta dvs., asigurând reproducerea documentelor importante la claritatea excelentă pe care o merită.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând o unitate de cilindru DR-B032 TonerBenefit.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine, numai unitatea de cilindru originală DR-B023 garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea consumabilelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi unitatea de cilindru DR-B023 de la Brother – special concepută pentru a asigura funcționarea imprimantei Brother la parametri optimi și pentru a vă oferi un randament excelent la prețuri mai avantajoase pe termen lung

Angajați Brother care verifică niște consumabile

Sprijin „At your side“

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna "At your side". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
Logo-ul aplicației Brother Mobile Connect

Imprimați de oriunde

Cu Brother Mobile Connect, puteți utiliza imprimanta Brother foarte ușor. Imprimați și scanați documente în mișcare și comandați consumabile Brother originale direct la ușă. De asemenea, puteți personaliza caracteristicile utilizate frecvent și puteți debloca un mod revoluționar de imprimare de pe dispozitivul mobil. Descărcați aplicația de pe dispozitivul mobil pentru a începe. Aflați mai multe...

tonerbenefit transparent Overview

Mai multe economii cu TonerBenefit

Documentele imprimate de înaltă calitate nu trebuie să coste mult. Modelele noastre de Tonerbenefit sunt o alegere excelentă pentru imprimarea în volum mai mare cu cartușe de toner care imprimă până la 2.000 de pagini7, oferind un cost total de proprietate mai mic, fără a compromite calitatea. De asemenea, beneficiați de o garanție de 3 ani după înregistrarea produsului.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus